PREBIJANJU DEČAKA U BELEGIŠU PRETHODILA SVAĐA U AUTOBUSU: Detalji jezivog vršnjačkog nasilja, nasilniku se pridružilo 5 dečaka
Ilustracija, Foto: Shutterstock

policija obavila svoje

PREBIJANJU DEČAKA U BELEGIŠU PRETHODILA SVAĐA U AUTOBUSU: Detalji jezivog vršnjačkog nasilja, nasilniku se pridružilo 5 dečaka

Crna Hronika -

BELEGIŠ - Petnaestogodišnji dečak zadobio je višestruke kontuzione povrede i rasekotine, kada ga je u četvrtak 26. oktobra napala grupa od šest maloletnika u sremskom selu Belegiš.

Kako se nezvanično saznaje, motiv napada bile su ranije nesuglasice između prebijenog dečaka i napadača.

- Incidentu koji se dogodio oko 21 čas prethodila je verbalna rasprava u autobusu kojim se povređeni dečak vraćao kući a zatim je na putu do kuće došlo i do obračuna sa jednim vršnjakom sa kojim se povređeni svađao. U "pomoć" napadaču priskočilo je još pet dečaka koji su prebili oštećenog i ostavili ga bespomoćnog na ulici - priča izvor upoznat sa tokom istrage.

Povređeni dečak primljen je u beogradsku dečiju bolnicu u Tiršovoj gde su mu konstatovane povrede u vidu rasekotina, podliva i kontuzionih povreda. Kako su konstatovali lekari, zadobio je više udaraca u predelu glave i trbuha i gubio je svest, a posle povreda imao je osećaj mučnine.

Osim povreda na glavi, maloletnik je zadobio i otoke na nadlaktici i potkolenici a njegov otac kaže da ima i pet kopči od ušivanja na usni i pet na glavi, kao i da ima nagnječenja krvnih sudova u predelu glave.

Nakon opservacije dečak je zadržan u Tiršovoj na Odeljenju neurohirurgije ali je sutradan pušten na kućno lečenje.

Uviđaj na mestu incidenta izvršili su službenici iz policijske stanice Stara Pazova a otac prebijenog dečaka kaže da je policija dobro i savesno obavila svoj deo posla te da je pronašla vinovnike tuče i privela ih nadležnom javnom tužiocu na saslušanje.

Kako se nezvanično saznaje, pretučeni dečak i napadači se poznaju od ranije. Slučaj je preuzelo nadležno javno tužilaštvo koje će nakon određivanja stepena povreda dečaka odlučiti za koje će krivično delo teretiti šestoricu maloletnih nasilnika.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja