TUKAO I DAVIO ŽENU NA TERASI U CENTRU BEOGRADA, A SAD JE OSUĐEN: Crnogorac proteran iz Srbije, pa dobio i ovu kaznu
Foto: Instagram/srcem_za_komsiju

sklopio sporazum o priznanju krivice

TUKAO I DAVIO ŽENU NA TERASI U CENTRU BEOGRADA, A SAD JE OSUĐEN: Crnogorac proteran iz Srbije, pa dobio i ovu kaznu

Crna Hronika -

Kristijan D. koji je početkom oktobra u hotelu u centru Beograda pretukao kinesku državljanku sklopio je sporazum o priznanju krivice sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, nakon čega je osuđen uslovno na godinu dana zatvora sa rokom provere od 3 godine. Takođe, njemu je izrečena mera proterivanja iz Srbije i to na 2 godine.

Kristijan D. prilikom dovođenja na saslušanje u tužilaštvo
Kristijan D. prilikom dovođenja na saslušanje u tužilaštvo foto: Zorana Jevtić

Kristijan D. je crnogorski državljanin, a kako je otvrđeno on je napao ženu L. Y. jer nije želela da ponovo ima sa njim seksualne odnose.

„Prema navodima krivične prijave osumnjičenim D.K. je krivično delo koje mu se stavlja na teret izvršio dana 05. oktobra godine oko 17.00 časova u Beogradu u hotelskoj sobi, na taj način što je u prethodno iznajmljeni apartman pozvao oštećenu L.Y. radi pružanja seksualnih usluga za novac“, saopštilo je ranije tužilaštvo.

1 / 5 Foto: Instagram/srcem_za_komsiju

Kako se dodaje, u jednom trenutku osumnjičeni je zahtevao nastavak seksualnog odnosa što je oštećena odbila imajući u vidu da je prošlo sat vremena, iz kog razloga je htela da ide.

„Zbog toga se osumnjičeni razbesneo, kada je počeo da davi i udara oštećenu rukama po telu i glavi, nakon čega je oštećena pokušala da pobegne na terasu, ali je osumnjičeni sustigao i nastavio da je šutira i udara po glavi i telu što su građani videli i prijavili“, saopšteno je iz ranije iz Prvog tužilaštva.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja