HOROR U OBRENOVCU! PIT BULOVI NAPALI ŽENU I NJENE SINOVE - "Otkinuli joj deo kože sa glave, završila u bolnici" - Vlasnik pobegao?
Foto: Privatna Arhiva, Shutterstock

HOROR U OBRENOVCU! PIT BULOVI NAPALI ŽENU I NJENE SINOVE - "Otkinuli joj deo kože sa glave, završila u bolnici" - Vlasnik pobegao?

Crna Hronika -

Četiri vlasnička psa rase pit bul danas su u Obrenovcu napali mešanca, a potom i komšinicu koja je pokušavala da ih razdvoji, kao i njene sinove i unuka, nezvanično saznaje Kurir.

- Dok je komšinica pokušavala da odbrani svog psa od četiri krvoločna psa koja su u vlasništvu komšije, zadobila je teške telesne povrede, polomljenu ruku i otkinut deo kože glave, i zbrinuta je u bolnici - tvrdi naš izvor.

Kako navodi, veliko parče kože, sa sve kosom, pronađeno je na putu. Na fotografijama sa mesta napada se vidi krv i delovi kože.

1 / 7 Foto: Privatna arhiva

- Dok su pokušavali da razdvoje pse i baku, jednom od dva njena sina su izujedali ruku, dok su drugi sin i unuk zadobili ujede na nogama. Komšija koji je vlasnik pasa, došao je na kraj ulice po pse, pobegao i sakrio ih od policije, jer ga na adresi nisu pronašli - kaže izvor Kurira.

Ovo nije prvi put da pušta njegove pse koji napadaju druge životinje, a i ljude, tvrdi naš izvor.

Kurir.rs

Bonus video:

02:36

Ženu napali psi u Nišu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja