ČAČANSKI BIZNISMEN UMRO TOKOM ODNOSA SA LJUBAVNICOM Samo mu pozlilo, ona pobegla iz hotela: "NIje htela da se SAZNA DA JE NEVERNA"
Ilustracija, Foto: Shutterstock

pored kreveta našli ovo

ČAČANSKI BIZNISMEN UMRO TOKOM ODNOSA SA LJUBAVNICOM Samo mu pozlilo, ona pobegla iz hotela: "NIje htela da se SAZNA DA JE NEVERNA"

Crna Hronika -

Ugledni privrednik (60) iz Čačka pre godinu dana je preminuo u jednom hostelu na periferiji grada, tokom intimnog odnosa s dosta mlađom ženom.

Lekari su tada utvrdili da je dobio srčani udar, a sahranjen je nekoliko dana nakon smrti u jednom planinskom selu, odakle je poreklom.

Naime, njega su radnici hotela pronašli u sobi, u besvesnom stanju - rekao je za Kurir tada izvor upoznat sa slučajem.

Uplašila se i pobegla

Kako je tada rekao naš izvor, Čačaninu je tada pozlilo tokom ljubavnog čina, a njegova mlađa ljubavnica se uplašila i pobegla.

- Nju policija nije zatekla u sobi. Kad je intimni odnos pošao po zlu, pokupila je svoje stvari i otišla. Ona je inače, kako se priča, udata, pa nije želela da se sazna da je neverna i da pukne bruka. Inače, i pokojni muškarac je oženjen - objasnio je tada izvor i dodao da su radnici hotela pozvali Hitnu pomoć kada su zatekli mrtvog gosta u sobi.

Urgentni Centar, Urgentni centar, UC Srbije, Hitna Pomoć, Medicinari, Zdrastveni Radnici, Urgentni
foto: Ana Paunković, Ilustracija

"Bio je uspešan porodičan čovek, a sada ga svi znaju samo po toj švaleraciji, koja mu je došla glave. Nije to u redu...", rekao je izvor tada.

Pored kreveta, na kom je bilo telo, policija je pronašla čašu do pola napunjenu vodom, u kojoj je bila i praškasta materija nepoznatog porekla. Pretpostavlja se da je je reč o stimulativno-erektivnom sredstvu, nalik "vijagri". Praškasta supstanca je tada poslata na analizu kako bi se utvrdilo da li je možda to dovelo do iznenadne smrti - rekao je tada izvor i dodao:

- Kad je muškarac dovezen u čačansku bolnicu nije davao znake života, pokušana je i reanimacija, ali bezuspešno. Pretpostavlja se da je smrt nastupila dosta ranije.

Predozirao se "vijagrom" Srčani udar u automobilu

Smrt muškaraca tokom seksualnog odnosa, nažalost, nije retkost. U avgustu 2019. godine Beograđanin (57) je preminuo od srčanog udara u svom automobilu tokom intimnog odnosa sa svojom partnerkom nakon što je uzeo prekomernu dozu preparata za potenciju.

- Muškarac je u šumu došao automobilom sa svojom devojkom, koja je tri godine starija od njega. Planirali su da imaju odnos u kolima, pa je on posegao za lekovima za potenciju "vijagra", koje je sa sobom poneo. Popio je jednu tabletu, ali pošto ona nije odmah delovala, odlučio je da popije još dve, iako je na uputstvu jasno naznačeno da dejstvo stimulansa počinje tek za pola sata - podseća Kurirov sagovornik i dodaje da je Beograđaninu tada pozlilo, a ubrzo je preminuo.

Kurir.rs - Denis Čeković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track