IZ SLOVENIJE NA NOVI BEOGRAD DOTERAO KOKAIN U ZELENOJ TORBI: Podignuta optužnica protiv Zlatka iz Bosne, preti mu robija!
Ilustracija, Foto: MUP Printscreen

više javno tužilaštvo u beogradu

IZ SLOVENIJE NA NOVI BEOGRAD DOTERAO KOKAIN U ZELENOJ TORBI: Podignuta optužnica protiv Zlatka iz Bosne, preti mu robija!

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Zlatka V. (54) državljanina Bosne i Hercegovine, sa prijavljenim prebivalištem u Kranju, u Sloveniji, zbog sumnje da je neovlašćeno, radi prodaje, prenosio skoro kilogram kokaina.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom produži pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Postoji opravdana sumnja da je Zlatko V. 12. oktobra ove godine došao iz Slovenije u Srbiju svojim vozilom marke “golf”, koje je parkirao na jednom parkingu na Novom Beogradu i izašao iz vozila noseći torbu zelene boje.

Tada su ga zaustavili policijski službenici i u navedenoj torbi pronašli jedan PVC paket sa 999,10 grama kokaina, dok su u paklici cigareta, koje je okrivljeni imao kod sebe, pronašli paketić sa 0,80 grama kokaina.

Kod Zlatka V. pronađeno je i 1.015 evra, 100 konvertibilnih maraka i 8.840 dinara, koji novac mu je, zajedno sa opojnom drogom, privremeno oduzet.

(Kurir.rs - J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track