"UŠAO U KUĆU, UZEO LOVAČKU PUŠKU PA ZAPUCAO..." Komšije opisale dramu u Kaću, osumnjičeni (85) uhapšen, sin u teškom stanju (FOTO)
Foto: Kurir/A.D.

novi detalji pokušaja ubistva

"UŠAO U KUĆU, UZEO LOVAČKU PUŠKU PA ZAPUCAO..." Komšije opisale dramu u Kaću, osumnjičeni (85) uhapšen, sin u teškom stanju (FOTO)

Crna Hronika -

Muškarac S. Ž. (57) iz Kaća teško je povređen kada je na njega iz lovačke puške pucao njegov otac M. S. (85) nakon što se vratio sa njive.

Porodična drama dogodila se jutros oko 10 sati u Ulici Svetozara Miletića u Kaću.

- Sumnja se da je do pucnjave došlo nakon što se povređeni muškarac vratio sa njive gde je sejao. Iz za sada nepoznatog razloga došlo je prvo do verbalnog okršaja između sina i oca - kaže naš sagovornik i dodaje.

policija radi uviđaj nakon pucnjave
policija radi uviđaj nakon pucnjavefoto: Kurir/A.D.

- Ubrzo je svađa eskalirala u pravu dramu. Osumnjičeni je ušao u kuću i uzeo lovačku pušku koju godinama ima u svom posedu i uperio je u sina. Navodno, sin ga je tada molio da spusti oružje, ali ga osumnjičeni otac nije poslušao već je zapucao.

Kako dalje navodi naš sagovornik, sve se brzo odigralo.

- Sumnja se da je otac pucao u sina i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede glave. Komšije su čule pucnjavu i odmah pozvale policiju i Hitnu pomoć koja je povređenog prevezla u Urgentni centar KC Vojvodina gde je hospitalizovan i nalazi se u teškom stanju - kaže izvor i dodaje:

Fotografija nakon pucnjave u Kaću

1 / 5 Foto: Kurir/A.D.

- Osumnjičeni je uhapšen, a uviđaj je u toku.

Meštani ovog dela Kaća kažu da su se otac i sin često svađali.

- Uvek je kod njih bila neka vika i galama... Često su se svađali oko svake sitnice, oko njive, kako treba bolje da se uradi neki posao, samo neke zamerke koje su evo sada eskalirale u tragediju - navodi komšije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track