BURAN ŽIVOT KOSMAJČEVE DECE Sin Lazar bio u vezi sa NAJPOZNATIJIM damama sa estrade, bivšeg zeta LIKVIDIRALI sa 5 hitaca u glavu
Foto: Kurir, Zorana Jevtić, Kurir Televizija, ATA Images

zvezdara

BURAN ŽIVOT KOSMAJČEVE DECE Sin Lazar bio u vezi sa NAJPOZNATIJIM damama sa estrade, bivšeg zeta LIKVIDIRALI sa 5 hitaca u glavu

Crna Hronika -

Lazar Kosmajac (35), sin kontroverznog biznismena Dragoslava Kosmajca koji je preminuo 2020., na čiju su vilu na Zvezdari sinoć bačene tri bombe, pre sadašnje supruge bio je u ljubavnim vezama sa brojnim poznatim damama. Među njima su, kako su mediji pisali, glumica Mirka Vasiljević, zatim pevačica Marina Tadić, kao i bivša manekenka Bojana Rajić.

Vila na Zvezdari
Vila na Zvezdarifoto: Kurir Štampano

Podsetimo, eksplozivne naprave bačene su na kuću u kojoj Lazar Kosmajac živi sa svojom izabranicom, majkom, sestrom i sestričinom. Stravična eksplozija probudila je stanare ove ulice, a policija je i danas na terenu prikupljala dokaze, snimke sa kamera i ispitivala sve one koji bi mogli da imaju neka saznanja. Iako je policiju noćas oko ponoći pozvala Lazareva majka Aleksandra, istražitelji sumnjaju da je meta napada bio upravo Lazar.

Komšije su ispričale za Kurir da sin Dragoslava Kosmajca, Lazar, u velelpnoj vili živi sa novom izabranicom s kojom čeka dete. Inače, glumica Mirka Vasiljević koja je sada u braku sa fudbalerom Vujadinom Savićem u jednoj izjavi je priznala da je Kosmajac bio njena mladalačka ljubav. Zabavljali su se 2008.

Mirka Vasiljević
Mirka Vasiljević foto: Kurir Televizija

- Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla i ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da pričam o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno - rekla je pre nekoliko godina kratko za Kurir glumica.

Sestra Bila u braku sa Zafirom Rođena sestra Lazara Kosmajca i ćerka pokojnog Dragoslava Kosmajca, bila je u braku sa Đorđem Zafirovićem, zvanim Zafir koji je ubijen 2018. u Novom Sadu, dok je isparkiravao svoj automobl. Prema nezvaničnim informacijama, ubice su u njega ispalile pet hitaca i to u glavu, jer je imao pancir na sebi. Iste noći, pronađen je zapaljen BMW za koji se veruje da su ga koristile ubice. Inače, bivši zet Dragoslava Kosmajca imao je debeo dosije, a prvo ubistvo počinio je sa 16 godina.

Marina Tadić
Marina Tadićfoto: Printscreen Instagram

Pevačica Marina Tadić nikada nije govorila o ljubavi sa mlađim Kosmajcem, ali su mediji pisali da je sa sedam godina mlađim Lazarom viđala 2012. Navodno, upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, inače poznatog fudbalera. Mediji su pisali da su viđani u Crnoj Gori.

Mlađem Kosmajcu nije odolela ni bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića Stojketa, koja je sada u skladnom braku sa beogradskim biznismenom, Bojana Rajić. Oni su se zabavljali oko godinu dana, i to u vreme kada je njegov otac Dragoslav Kosmajac uhapšen 2014. Njih dvoje čak su uhvaćeni kako javno razmenjuju nežnosti u jednom novosadskom klubu, a raskid je navodno Bojani Rajić teško pao.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja