OVO JE ŽENA KOJA JE POVREĐENA U EKSPLOZIJI Komšije za Kurir: "Budimo se i vidimo NEMA KUĆE!" Sve o stravičnoj TRAGEDIJI u Zemunu
Foto: Nenad Kostić, Printscreen/Facebook

tragedija

OVO JE ŽENA KOJA JE POVREĐENA U EKSPLOZIJI Komšije za Kurir: "Budimo se i vidimo NEMA KUĆE!" Sve o stravičnoj TRAGEDIJI u Zemunu

Crna Hronika -

B. Lj. (50) teško je povređena u eksploziji koja se jutros oko četiri sata dogodila u Zemunu, dok je njen otac Stevo Lj. stradao.

Meštani ove ulice navode da su majstori za gas baš juče stigli do njihove kuće sa kopanjem. Komšinice za Kurir kažu da su pitali majstore danima šta kopaju, ali da od njih nisu dobili odgovor.

Biljana Ljiljak, povređena, Zemun, eksplozija
foto: Printscreen/Facebook

- Nismo čuli eksploziju iako živimo nekoliko kuća od njih. Kada smo ustali jutros vidimo nema kuće, policija i vatrogasci i tada smo čuli šta se dogodilo - kažu komšinice i dodaju da sumnjaju da je plin uzrok ove eksplozije.

Jedan od komšija je rekao da su mu jutros javili da provetri kuću.

- Jako mi je žao što sam izgubio komšiju i što je njegova ćerka povređena. Kažu da je dobro ima opekotine i povrede, nagutala se i tog otrova, ali bitno da je dobro - kaže komšija porodice i dodaje:

01:49

Komšija o eksploziji u Zemunu

- Prehlađen sam i nisam osetio ništa, iako su komšije rekle da danima osećaju gas. Jutros su nam lupali na vrata i javili da otvaramo prozore i provetravamo kuću, kako bi se gas ukoliko ga ima i kod nas izašao iz prostorija. Kako bi jednostavno bili bezbedni.

00:15

Eksplozija u Zemunu

Meštani ulice navode da je danima smrdelo na gas.

- Danima je smrdelo gas i upozoravali smo na to, međutim, izgleda da je sinoć sve kulminirao i da je zato došlo do eksplozije u kući u kojoj su živeli sami Stevo i B.Lj. - kažu komšije i dodaju:

- Eksplozija je bila baš velika i cela kuća im se urušila, kažu da im je ostao čitav jedino dimnjak. Inače, kuća se nalazi u dvorištu u kome ima još jedna kuća u kojih živi sestra B.Lj. sa porodicom.

Kako dalje navode meštani Ševine ulice u Zemunu, njihov komšija nije preživeo.

- Steva je preminuo na mestu nakon što je kao ranoranilac ustao jutros i krenuo da založi vatru. Kada je upalio upaljač i stavio u šporet buknula je eksplozija jer se kuća prethodno napunila gasom. Njegova ćerka koja je u tom trenutku spavala zadobila povrede glave i opekotine po licu. U pitanju su teške telesne povrede. Kuća se cela urušila.

(Kurir.rs/B.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track