SA UHAPŠENOM BRAĆOM HOFMAN SEDEO OMILJENI ADVOKAT ESTRADE I PODZEMLJA: Branio Karića i Eleza! Vikao: "Ja sam advokat..."
Foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić, Privatna arhiva

akcija policije

SA UHAPŠENOM BRAĆOM HOFMAN SEDEO OMILJENI ADVOKAT ESTRADE I PODZEMLJA: Branio Karića i Eleza! Vikao: "Ja sam advokat..."

Crna Hronika -

Spektakularnoj akciji policije i Višeg javnog tužilašta u Beogradu u kojoj su danas u jednom luksuznom restoranu uhapšena braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović, prisustvovao je i poznati novosadski advokat Goran Karadarević, koji je takođe bio priveden.

Kako Kurir saznaje, u trenutku kada su specijalci sa fantomkama i oružjem uleteli u restoran, Karadarević je sedeo za istim stolom sa zloglasnom braćom.

Hapšenje u restoranu
Hapšenje u restoranufoto: Kurir

- Kada su specijalci prišli za njihov sto, Karadarević je počeo da viče "ja sam advokat, ja sam advokat". Međutim, nije izvadio niti pokazao advokatsku legitimaciju. Videli smo da su mu stavili lisice i izveli ga zajedno sa ostalim uhapšenima - otkriva izvor Kurira.

Inače, advokat Karadarević navodno je blizak podzemlju ali i estradi.

Njemu, kako saznajemo, nije određeno zadržavanje.

Javnosti je poznat i kao advokat bivšeg učesnika Zadruge Stefana Karića, koji se sumnjičio za prebijanje starlete Nataše Šavije.

Takođe, oglašavao se i kao zastupnik jednog od najpoznatijih kriminalaca iz Bosne i Hercegovine, Darka Eleza koji trenutno u Srbiji služi dugogodišnju zatvorsku kaznu.

Advokat Goran Karadarevic
Advokat Goran Karadarevicfoto: Kurir/S.S.

Podsetimo, baća Hofman u fokusu su javnosti poslednjih dana pošto su se na društvenim mrežama pojavili video snimci na kojima se vidi kako maltretiraju ljude i govore kako "reketiraju pola Beograda".

Braća Hofman, ranije su bili uspešni sportisti, bavili su se kik-boksom, kao i nijhov otac.

Prvi put, na udaru policije Republike Srpske našli su se zbog otmice počinjene 2018.

Inače, i njihov otac bio je poznati bokser, ali se zbog toga što su mu se sinovi odrekli sporta i ušli u kriminal, navodno odrekao.

Kurir.rs

Bonus video:

01:17

Braća Hofman upadaju sa huliganima u Modriči i maltretiraju osoblje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track