UHAPŠENA BRAĆA HOFMAN SE DRUŽE SA DECOM POZNATIH: U zagrljaju sa Šijanom, Buhom, kao i sa ovim ubijenim NAVIJAČEM
Foto: Društvene mreže

UHAPŠENA BRAĆA HOFMAN SE DRUŽE SA DECOM POZNATIH: U zagrljaju sa Šijanom, Buhom, kao i sa ovim ubijenim NAVIJAČEM

Crna Hronika -

Uhapšena braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović ako je sudeći po društvenim mrežama bliski su prijatelji sa Mirkom Šijanom, sinom poznate pevačice Goce Božinovske, a bili su dobri i sa brutalno likvidiranim Lukom Perenčevićem na Banjici.

Pa da podsetimo, braća Hofman uhapšena su danas u jednom beogradskom restoranu koje su izveli SBPOK i UKP po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Pripadnici policije upali su maskirani i naoružani u restoran, koji su odmah opkolili braću i nekoliko muškaraca koji su bili sa njima i priveli ih.

ljuban, mirko šijan i miljan vidović u zagrljaju
ljuban, mirko šijan i miljan vidović u zagrljajufoto: Društvene mreže

Kako se može videti na fotografijama koje neretko objavljuju može se videti kako su oni godinama prijatelji koji često izlaze, provode vreme zajedno, letuju i zimuju u društvu.

Takođe, na jednom od profila može se videti i da su Mirko Šijan i Miljan Hofman Vidović u zagrljaju na jednoj svadbi sa Lukom Perenčevićem, navijačem Rada, koji je brutalno likvidiran 9. maja prošle godine u jednom boks klubu na Banjici u Beogradu.

luka perenčević, mirko šijan, miljan vidović i nikola buha
luka perenčević, mirko šijan, miljan vidović i nikola buhafoto: Društvene mreže

- U njega je pucao muškarac, koji je ušao u boks klub, dok je Perenčević sa prijateljima trenirao. Na leđima je imao veliku torbu za dostavu hrane, na kojoj je pisalo ime poznatog brenda. Zbog toga na prvi pogled nije delovao sumnjivo. Međutim, čim je ušao on je izvadio pištolj i zapucao. Posle ispaljenih hitaca, napadač je pobegao i do danas nije uhapšen - podseća naš izvor.

Inače, na fotografijama se može videti i Nikola Buha, kum Mirka Šijana koji je takođe hapšen i osuđivan. Inače, Nikola Buha je bratanac svedoka-saradnika Ljubiše Buhe Čumeta, nekadašnjeg vođe surčinskog klana.

Braća Hofman u fokusu su javnosti poslednjih dana pošto su se na društvenim mrežama pojavili video snimci na kojima se vidi kako maltretiraju ljude, na kojima se vidi kako maltretiraju ljude i govore kako "reketiraju pola Beograda". Braća Hofman, ranije su bili uspešni sportisti, bavili su se kik-boksom, kao i nijhov otac.

Oglasilo se tužilaštvo

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu danas su u saradnji sa Službom za borbu protiv organizovanog kriminala privedeno pet lica na informativni razgovor, saopštilo je tužilaštvo.

- Ova lica se dovode u vezu sa objavljivanjem više snimaka uznemirujuće sadržine, u kojima se vidi nasilje, pretnje, a, pored ostalog, se na njima čuju i tvrdnje da ta lica „reketiraju pola Beograda“ - navodi se u kratkom saopštenju.

Kako se dodaje, Više javno tužilaštvo u Beogradu će u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije preduzeti sve neophodne mere iz svoje nadležnosti i provere u cilju utvrđivanja svih činjenica, u cilju procesuiranja učinilaca krivičinih dela i zaštite lične bezbednosti i imovine građana.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:09

Braća Hofman prete i šamaraju konobara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track