Najnovije vesti

OČUH KOJI JE TUKAO BEBU DAN PRE HAPŠENJA OBJAVIO JEZIV SNIMAK Na mrežama se oglasila i majka, a njene objave su UZNEMIRUJUĆE
Foto: Instagram

OČUH KOJI JE TUKAO BEBU DAN PRE HAPŠENJA OBJAVIO JEZIV SNIMAK Na mrežama se oglasila i majka, a njene objave su UZNEMIRUJUĆE

Crna Hronika -

A.K. (20), očuh koji se sumnjiči da je tukao sedmomesečnu bebu, samo dan pred hapšenje je na društvenim mrežama objavljivao snimke bebe, na kojima se vide modrice na licu deteta.

Pre samo nekoliko dana, uoči razotkrivanja strašne priče iz Kraljeva, A. K. je na društvenim mrežama objavio snimak bebe u naručju svoje majke I. I. (19).

Na njemu se vidi kako beba ima modrice na licu. Dok u pozadini ide radosna dečja muzika, na snimku se vidi kako beba na svom licu ima modrice, gotovo ceo obraz joj je plav i otežano diše.

Snimak je objavljen 6. novembra, a nije poznato da li je tog dana i nastao.

Pored ovog snimka, ono što dodatno uznemirava je i to što se na društvenim mrežama oglasila i majka bebe.

Ona je na dan kada je uhapšen A.K, dok je njena beba bila u bolnici, objavila svoju fotografiju uz ljubavnu pesmu koja ide u pozadini.

Nedelju dana nakon što je slučaj otkriven ona je objavljivala snimke sebe i bebe, a komentare im je ostavljao očuh.

Aleksandar K., Kraljevo
foto: društvene mreže

- Volimo tatu - napisala je ona njenom suprugu i očuhu njene ćerke.

I on je redovno objavljivao fotografije sebe i bebe, uz reči: "Ćerka moja".

Dok je objavljivao "srećne" fotografije, ispostavilo se da je tukao bebu, dok je svoju suprugu Ivanu slao da ide u prodavnicu.

Strašna istina je otkrivena nakon što je beba primljena u bolnicu sa brojnim jezivim povredama - prelomom nadlaktice, prelomom ključne kosti, hematomom na glavi, prelomom rebara i unutrašnjim krvarenjem.

- Bebu je majka dovela u Dom zdravlja u Kraljevu, u Službu pedijatrije. Medicinska sestra je otkrila da beba ima čudnu boju lica. Daljim pregledom primećena je asimetrija ramena. I odmah je prijavila da nešto nije u redu - kaže izvor iz kraljevačke bolnice.

Dete je zbog težine povreda prebačeno za Beograd, a očuh je uhapšen u bolnici, dok je čekao za prijemnim šalterom.

A. K. je došao u bolnicu kako bi se raspitao o stanju bebe, a odmah su ga opkolili policajci i uhapsili.

Kako je ispričao deda zlostavljane bebe, A. K. mu je tražio novac jer je išao u Beograd, kako bi saznao stanje deteta.

- Pitao me je da mu pozajmim pare da ima da ode u Beograd. Dao sam mu, ni ne sluteći da je on za sve kriv. Čuli smo se dok je bio ispred bolnice i čekao sanitet, zvučao je normalno - priča sagovornik.

Majka je kasnije i priznala da je njen partner, odnosno očuh bebe, naneo povrede devojčici.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track