PRVI SNIMCI S MESTA UŽASA GDE JE SEBI ODUZEO ŽIVOT POSLE KRVAVOG PIRA KOD KRUŠEVCA: Ženu ubio, ljubavnici pucao u glavu (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Kurir

užas

PRVI SNIMCI S MESTA UŽASA GDE JE SEBI ODUZEO ŽIVOT POSLE KRVAVOG PIRA KOD KRUŠEVCA: Ženu ubio, ljubavnici pucao u glavu (VIDEO)

Crna Hronika -

Sumnja se da je počinilac ovog zločina na kraju izvršio i samoubistvo u svom automobilu na putu između sela Stragari i Milutovac

KRUŠEVAC - Muškarac iz trsteničkog sela Milutovac Z.R. (54) prvo je jutros, oko 6.30 u kruševačkom naselju Rasadnik pucao iz vatrenog oružja u ženu za koju se pretpostavlja da mu je vanbračna partnerka i tom prilikom je teško ranio, a potom je na putu između Jasike i Kukljina ubio ženu, za koju se pretpostavlja da mu je bila bračna partnerka.

Kako se saznaje, sumnja se da je počinilac ovog zločina na kraju izvršio i samoubistvo u svom automobilu na putu između sela Stragari i Milutovac u trenutku kada ga je kruševačka policija opkolila u cilju lišavanja slobode.

Direktorka kruševačke Opšte bolnice Dr Vesna Stević Gajić, potvrdila je da je jutros, nešto pre 7 sati, da je u jedinicu intezivne nege na odeljenju Hirurgije, primljena žena stara 44 godine sa inicijalima I.K. Prema informacijama koje je dala Dr Stević Gajić, ona je životno ugrožena, u besvesnom je stanju sa teškom povredom glave, piše RTK Kruševac.

Više detalja o ovoj tragediji biće poznati nakon sprovedene detaljne istrage koju obavlja PU Kruševac i Više javno tužilaštvo u Kruševcu.

Kurir.rs/RTK Kruševac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track