"JA SAM SELJAK U SRCU I DUŠI!" Ubica iz Kruševca se javno udvarao ženama: Dođi da beremo zajedno, pokazaću ti gde je vinograd ŠOK
Foto: Kurir, Facebook

krvavi pir

"JA SAM SELJAK U SRCU I DUŠI!" Ubica iz Kruševca se javno udvarao ženama: Dođi da beremo zajedno, pokazaću ti gde je vinograd ŠOK

Crna Hronika -

Zoran Ristić (52) iz okoline Kruševca koji je jutros prvo ranio svoju ljubavnicu (44), a potom ubio suprugu Vesnu (50), pa izvršio samoubistvo bio je veoma aktivan na društvenim mrežama.

Pa da podsetimo, Zoran Ristić je jutros oko 6.30 sati prvo presreo svoju ljubavnicu u kruševačkom naselju Rasadnik kada je krenula na posao i nakon svađe pucao joj u glavu. Nesrećna žena ostala je da leži u lokvi krvi, dok je Ristić otišao do sela Jasika i ubio svoju suprugu Vesnu koju je ostavio nasred puta u kamenolomu, a potom izvršio samoubistvo u kolima.

zoran i vesna ristić
zoran i vesna ristićfoto: Facebook

Prema rečima meštana sela kod Kruševca, Zoran je voleo žene, a svi su znali da ima i po nekoliko ljubavnica. Sudeći prema društevnim mrežama, Zoran je bilo miljenik pripadnica lepšeg pola jer su one reagovale u velikom broju nakon svake njegove objave na Fejsbuku. Takođe, po njegovim odgovorima može se zaključiti da ni on nije ostajao imun, pa im se javno udvarao, iako je, s druge strane, često izjavljivao i ljubav svojoj supruzi Vesni.

Zoran je često objavljivao fotografije na kojima se može videti kako radi u polju, a ispod jedne je napisao: "Ja sam seljak u srcu i duši!", a ispod su se nizali brojni komentari.

Inače, na jednoj fotografiji gde bere grožđe jedna ženska osoba mu je napisala "da li ima grožđa i za nju", na šta joj je on rekao da ima.

- Dođi da beremo zajedno... Dođi da bereš za sebe, a ja ću ti pokazati gde je vinograd - napisao je Zoran.

Takođe, kako su nam rekle komšije, Zoran je navodno na svom profilu imao zajedničku fotografiju sa suprugom Vesnom i ljubavnicom u koje je pucao. Navodno, on je u sredini, dok su njih dve sa strane i nasmejano poziraju pored puta.

mewto gde je nađena vesna ristić
mewto gde je nađena vesna ristić foto: Kurir

Inače, Zoran i Vesna su često objavljivali zajedničke fotografije na kojima su bili zagrljeni, a nisu se libili ni da pokažu koliko se vole jer su često jedno drugom izjavljivali ljubav ispod objava.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track