"RAZVELA SE U PETAK" Prijatelji progovorili o ženi koju je Zoran upucao: "Druge su bile prolazne, ljubav sa ovom je bila FATALNA"
Foto: Facebook

novi detalji horora

"RAZVELA SE U PETAK" Prijatelji progovorili o ženi koju je Zoran upucao: "Druge su bile prolazne, ljubav sa ovom je bila FATALNA"

Crna Hronika -

Žena (44) iz Kruševca koja je teško povređena kada je na nju pucao pomahnitali Zoran Ristić (52), a koji je u svom krvavom piru ubio i svoju suprugu Vesnu (50), a potom presudio sebi, bili su već neko vreme u emotivnoj vezi.

Podsetimo, Zoran Ristić je juče oko 6.30 sati sačekao ženu sa kojim je bio u emotivnoj vezi na parkingu u kruševačkom naselju Rasadnik kada je krenula na posao, a usledila je svađa koja je kulminirala. Zoran je u jednom momentu izvadio pištolj i pucao je ženi u glavu. Potom je pobegao i otišao do sela Jasika, gde je kod kamenoloma ubio svoju zakonitu suprugu Vesnu, a nedaleko odatle ubio je i sebe u automobilu.

zoran ristić koji je prvo ranio ljubavnicu, ubio ženu pa izvršio suicid
zoran ristić koji je prvo ranio ljubavnicu, ubio ženu pa izvršio suicidfoto: Facebook

Poznanici povređene žene koja se nalazi u teškom stanju u Kliničkom centru Niš nakon što je upucana u glavu, kažu za Kurir da je ona do 2020. godine bila u braku, ali se posle toga rastala sa suprugom. Prema rečima njenih poznanika, ona se zvanično razvela od muža u petak.

- Zoran i ona su neko vreme navodno bili prijatelji, a potom su uplovili u romansu. Nakon razvoda povređena žena je od muža dobila stan kako bi tu živela, dok je on otišao u Nemačku. Međutim, kada je saznao za njenu vezu sa Zoranom i da on dolazi i danima boravi u tom stanu počele su svađe - kažu oni i dodaju:

- Problemi među bivšim supružnicima nastali su kada je navodno, čovek tražio pola stana ili da ga povređena žena isplati.

Kako su dalje naveli naši sagovornici, povređena žena nije prva ljubavnica sa kojom je Zoran varao svoju pokojnu ženu Vesnu, već je treća po redu.

mesto gde je zoran ristić ubio svoju suprugu vesnu, nakon što je ranio ljubavnicu
mesto gde je zoran ristić ubio svoju suprugu vesnu, nakon što je ranio ljubavnicufoto: Kurir, Facebook

- Do sada su sve njegove ljubavnice bile prolazne, ali izgleda da je sa ranjenom ženom ljubav bila fatalna. Svađali su se i mirili, bili su nepodnošljivi, a sve to zbog nekih para - kažu prijatelji i dodaju:

- Zoran je nju, navodno, upoznao kada se preselio u Kruševac sa porodicom. Kasnije kad je dolazio u selo gde ima porodično imanje, često je dovodio i nju kako bi radila sa njim u polju, a znao je i da ide sa njom na putovanja.

Kako dalje navode prijatelji, svo troje su znali i zajedno da se druže i putuje.

mesto gde je zoran ristić teško ranio ljubavnicu u kruševačkom naselju rasadnik
mesto gde je zoran ristić teško ranio ljubavnicu u kruševačkom naselju rasadnikfoto: Kurir

- Zoran, Vesna i ta žena znali su svi zajedno da odu na piće, ručak, da rade u polju, a čak i da putuju zajedno. Pa imaju i zajedničke slike koje su javno objavljivali, uvek smo se čudili kako to Vesna dopušta, ali nismo hteli da se mešamo - kažu prijatelji i dodaju:

- Ranjena žena je nakon razvoda bila punije građe, a kada je upoznala Zorana počela je da ide u teretanu i znatno je smršala, promenila se. Nekako imala je neki svoj novi život.

Prijatelji ranjene žene kažu da je ona jako vredna i da se trudila da zaradi za život.

- Ima povredu ruke još iz detinjstva, a uprkos tome trudila se da radi i zaradi za sebe. Roditelji su joj preminuli, tako da je ona praktično sama, pa je moguće da se zbog toga i vezala za za Zorana - pričaju oni.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:09

POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track