UČENIK PRIJAVIO DA GA JE NEPOZNATI MUŠKARAC ŠČEPAO ZA VRAT U ŠKOLI U POŽAREVCU: Policija uzela snimke sa nadzornih kamera!
Foto: Kurir TV

JEZIVO!

UČENIK PRIJAVIO DA GA JE NEPOZNATI MUŠKARAC ŠČEPAO ZA VRAT U ŠKOLI U POŽAREVCU: Policija uzela snimke sa nadzornih kamera!

Crna Hronika -

U utorak oko 13,30 časova u Ekonomsko – trgovinskoj školi došlo je do incidenta, kada je nepoznati muškarac ušao u školsku zgradu i napao jednog od učenika ove škole, saznaje Boom93 iz Policijske uprave Požarevac.

- Policijski službenik angažovan na obezbeđenju škole prijavio je Policijskoj upravi da mu se obratio učenik i prijavio da ga je na ulazu u školsku zgradu N.N. muško lice zaustavilo bez razloga i povoda i uhvatilo rukom za vrat - naveli su iz Policijske uprave.

Kako dodaju, u prisustvu oca obavljen je razgovor sa učenikom koji je napadnut.

Iz Osnovnog javnog tužilaštva koje je u ovom sličaju nadležno, za naš medij su rekli da su provere još uvek u toku.

- Za sada imamo N.N. lice, a provere su još u toku. Danas treba da se izvrši uvid u video nadzor škole, nakon čega ćemo proverama imati više informacija - navode iz Osnovnog tužilaštva.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa direktorkom Ekonomsko – trgovinske škole, ali do objavljivanja teksta nije odgovarala na naše pozive.

Kurir.rs

Bonus video:

02:28

ZAŠTO RETKO ILI NIKADA NE PRIJAVLJUJU NASILJE NAD DECOM? Ivanović o zlostavljanju SEDMOMESEČNE BEBE za Kurir: Ovako su saznali

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track