UBIJENI JAGODINAC ZATEČEN GO, OSUMNJIČENI TINEJDŽER ČEKAO POLICIJU ISPRED STANA: Pozvao druga i rekao šta je uradio! NOVI DETALJI
Foto: Nemanja Nikolić, Facebook

kurir saznaje

UBIJENI JAGODINAC ZATEČEN GO, OSUMNJIČENI TINEJDŽER ČEKAO POLICIJU ISPRED STANA: Pozvao druga i rekao šta je uradio! NOVI DETALJI

Crna Hronika -

Devetnaestogodišnjak B.D. iz Paraćina osumnjičen je da je metalnom šipkom, a zatom nožem usmtio Z.S. iz Jagodine. Kako saznaje Kurir ispituje se priroda njihovog odnosa, a ubistvo je, kako sumnja, počinjeno u naletu besa, u afektu!

Prema nezvaničnim saznanjima, da podsetimo, na telu ubijenog su uočeni hematomi od udaraca šipkom i ubodne rane po telu i prerezan vrat, a Više javno tužilaštvo u Jagodini je naložilo obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Z.S.
Z.S.foto: Facebook

Osim obdukcije naloženo je i veštačenje njihovih telefona kako bi se, eventualno, došlo do motiva ovog ubistva.

- Ubistvo je počinjeno u afektu, u naletu besa jer je žrtva prvo pretučena šipkom, izbodena, a zakim je i prerezan vrat - navodi izvor Kurira i dodaje:

- Intezivno se radi i na rasvetljavanju motiva jer je telo Z.S. pronađeno bez odeće u njegovom stanu, a telefoni se proveravaju kako bi se utvrdilo da li su se i kako poznavali.

Posle ubistva B.D. je pozvao svog druga i rekao mu da je ubio čoveka, nakon čega je ovaj odmah pozvao policiju.

- Kad je policija stigla na lice mesta tako je bio i devetnaestogodišnjak, čekao ih - kaže izvor.

Z.S.
Z.S.foto: Facebook

Prema rečima našeg izvora pretpostavlja se da su se upoznali na društvenim mrežama, ali nije poznato da li je Z.S. pozvao mladića da se vide da bi ga namamio.

- Motiv će biti naknadno utvrđen kao i priroda njihovog odnosa, za sada se ne isključuje da je Z.S. mladića namamio u stan - navodi naš izvor.

Prema rečima poznanika i komšija Z.S. je nakon razvoda viđan sa muškarcima koje je odvodio u svoj stan.

- Znamo da je posle razvoda bio naklonjen istom polu i on to ne krije - navodi se.

Kurir.rs / D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track