DETE IZVUČENO IZ UNIŠTENOG VOZILA, RODITELJI TEŽE POVREĐENI! Prvi snimak sa saobraćajke u Borči, udarac bio SILOVIT! (VIDEO)
Foto: Printscreen

DETE IZVUČENO IZ UNIŠTENOG VOZILA, RODITELJI TEŽE POVREĐENI! Prvi snimak sa saobraćajke u Borči, udarac bio SILOVIT! (VIDEO)

Crna Hronika -

HItna pomoć večeras je intervenisala posle saobračajne nesreće na Zrenjaninskom putu kod Sebeša, u kom ima i povređenih. Jedan od učesnika udesa je, kako Kurir saznaje, otac Peđe Stojakovića. Od siline udarca jedan automobil je uleteo u kafić.

Iz Hitne pomoći su za Kurir potvrdili da se nesreća dogodila i da su tri njihove ekipe bile na terenu.

- Naše ekipe su prevezle povređene u odgovarajuću ustanovu - kratko su rekli.

Međutim, jedan od očevidaca tvrdi de ima teže povređenih.

00:21

PRVI SNIMCI IZ BORCE: Autom uleteo u kafić

"Ima povređene dece. Tu su vatrogasci i Hitna pomoć. Upravo smo saznali da je dete izvučeno iz auta, i da je dobro, dok su roditelji u lošem stanju", tvrdi očevidac za Telegraf.

00:24

PRVI SNIMAK UDESA U BORČI: Otac čuvenog košarkaša uleteo kolima u kafić

Na prvom snimku sa terena vidi se da je udes bio silovit.

Saobraćaj na ovoj deonici je trenutno otežan.

- Saobraćajna nesreća u smeru ka gradu sve stoji drugi automobil je uleteo u kafić - navodi se na već pomenutom instagram profilu.

- Čula sam da je jedan automobil hteo da skrene. Od siline udarca uleteo je u kafanu. Delovi sivog automobila su svuda po putu. Rotacije odzvanjaju. Dva vatrogasna vozila su tu. Plašimo se da ima mrtvih jer u toj kafanici uvek sede lokalci. Prednji deo kafane je isto uništen od vozila. Odmah pored je kanal, tu je voda duboka, pukom srećom vozilo nije proletelo kroz kafanu i završilo u vodi - rekla je jedna od žena koja je bila očevidac nesreće za Blic.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track