"KOLA SU UŠLA DO POLOVINE LOKALA!": Ko je kriv za nesreću u Borči? "Ovo se ne bi desilo da su vozili 50 na sat" Scena bila JEZIVA
Foto: Petar Aleksić

nije bilo gostiju

"KOLA SU UŠLA DO POLOVINE LOKALA!": Ko je kriv za nesreću u Borči? "Ovo se ne bi desilo da su vozili 50 na sat" Scena bila JEZIVA

Crna Hronika -

Vlasnik lokala u koji su se sinoć zakucala kola u kojima je poginuo jedan putnik kaže za Kurir da na svu sreću sinoć u lokalu nije bilo gostiju.

- Bilo je samo pitanje vremena kada će ovako nešto da se dogodi. Ovo je opasna saobraćajnica i vozači ne vode računa. Čovek koji je vozio džip i dolazio iz pravca grada je pokušao da napravi polukružno i u tom trenutku sa suprotne strane u svojoj traci bio je ovaj automobil u koji se, prilikom izvođenja radnje polukružno sudario, a od siline udarca kola su završila u mom lokalu - kaže vlasnik koji sa prijateljima i kolegama sanira štetu koja je tom prilikom nastala i dodaje:

- Kola su ušla do polovine lokala. U tom delu je bina, upravo iz tog razloga da neko ne bi nastradao. Pozicija lokala je nezgodna i stolovi počinju tek od polovine objekta.

Zrenjaninski Put, Borča, Saobraćajna Nesreća
foto: Petar Aleksić

Kako dalje navodi naš sagovornik, nesreća je mogla biti izbegnuta da su vozači, oba učesnika u udesu, išli prilagođenom i dozvoljenom brzinom.

- Za volanom koji je uleteo u lokal je bila žena, a mislim da su i jedno i drugo brzo vozili i da se iz toga razloga i dogodila nesreća. Ovako nešto se ne bi desilo da su išli 50 kilometara na čas - objašnjava vlasnik objekta kome je pričinjena velika materijalna šteta.

Zrenjaninski Put, Borča, Saobraćajna Nesreća
foto: Petar Aleksić

Podsetimo, na Zrenjaninskom putu u naselju Sebeš u blizini Borče sinoć je došlo do stravične saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo muškarac M. M. (60) koji je bio na mestu suvozača kada je ženska osoba upravljajući vozilom nakon sudara uletela u kafić pored puta.

1 / 21 Foto: Petar Aleksić

Nesreća se dogodila juče oko 18.30 sati kada je otac proslavljenog košarkaša Peđe Stojakovića, Miodrag udario u vozilo u kom je bio nastradali muškarac, a od slične udarca oni su završili u lokalu.

- Lokal se nalazi na samoj ivici kod mosta i semafora, a tu je dozvoljeno polukružno okretanje i svi koji rade polukružno divljaju i niko ne poštuje pravila, a često ne mare ni za semafor. Sinoć je bilo jezivo, radili smo u prodavnici i odjednom je začuo prasak - kaže očevidac ove nesreće za Kurir i dodaje:

- Puklo je baš jako, i odmah smo izašli napolje. Scena je bila jeziva, auto je bio u lokalu, skoro celom dužinom. Žena koja je vozila je kukala, zapomagala. Nikad nisam video tako nešto...

(Kurir.rs/B.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track