UHAPŠEN TIKTOK KRIMINALAC! Svakodnevno pretio KELJMENDIJU, pozivao ga na ferku, a sada je završio iza rešeteka zbog ovoga
Foto: TikTok/vladarizsene, TikTok/askoasko7z

bih

UHAPŠEN TIKTOK KRIMINALAC! Svakodnevno pretio KELJMENDIJU, pozivao ga na ferku, a sada je završio iza rešeteka zbog ovoga

Crna Hronika -

Bosanski kriminalac Amir Pašić, zvani Faćo, koji je od početka novembra u otvorenom ratu preko društvene mreže TikTok sa Elvisom Keljmendijem, sinom balkanskog narko-bosa Nasera Keljmendija, sada je uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti.

Kako navodi bosansi portal Avaz.ba, Pašić je sinoć uhapšen. Naime, kako smo već pisali 4. novembra je zbog njihovog sukoba na društvenoj mreži TikTok i otvorenog pozivanja i pretnji na linč, pripadnici MUP Kantona Sarajevo priveli su ih tada na informativni razgovor, nakon čega su pušteni. Međutim, izgleda da je rat među dvojicom kriminalaca u Bosni i Hercegovini i dalje u fokusu, pa se oni skoro svakodnevno jedan drugom obraćaju na TikToku sa nizom brojinih uvreda i pretnji, koji je sada eskalirao hapšenjem mafijaša Faće.

AMIR PAŠIĆ ZVANI FAĆO uhapšen nakon pretnji elvisu keljmendiju
AMIR PAŠIĆ ZVANI FAĆO uhapšen nakon pretnji elvisu keljmendijufoto: Printscreen

- Osoba inicijala P. A. lišena je slobode tokom noći. Osoba je uhapšena zbog ugrožavanja sigurnosti - kazala je za portal "Avaza" portparolka MUP-a KS Mersiha Novalić.

Ovaj bivši robijaš je, kako navodi Avaz.ba, navodno uputio pretnje tokom javljanja na TikToku. On je prvo priveden u prostorije PS Stari Grad, a onda prebačen u prostorije za zadržavanje MUP-a KS.

elvis keljmendi na tiktok-u voli da se hvali luksuzom u kom živi
elvis keljmendi na tiktok-u voli da se hvali luksuzom u kom živifoto: Printscreen Tik Tok

Kako smo već pisali, otvoreni među bosanskim kriminalcima na TikTok-u traje odavno, a tokom lajv javljanja jedan drugom upućuju jezive pretnje, a samo neke od njih su: "Ne diraj lava dok spava i mirna ti glava. Ne diraj inače, će biti rata!", "Zamislite preti mi kreten, cinkaroš, ma ubiću te čim te vidim!", "Onaj ker Faćo, mafijaš na baterije."

Elvis Keljmendi bio je, podsetimo, hapšen u julu prošle godine kao deo kriminlane grupe koja je švercovala drogu, a nakon hapšenja nađena je i tajna sveska klijenta. U oktobru prošle godine Keljmendi je postao svedok tužilaštva i otkrio je sve tajne tog klana.

(Kurir.rs - Avaz.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track