SVEDOK-SARADNIK MISLIO DA GA VERENICA VARA S "LIKOM IZ TERETANE" Tražio da mu provere tablice CRVENOG RENOA: "Otišla sama PO KIŠI"
Foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

preslušani snimci razgovora

SVEDOK-SARADNIK MISLIO DA GA VERENICA VARA S "LIKOM IZ TERETANE" Tražio da mu provere tablice CRVENOG RENOA: "Otišla sama PO KIŠI"

Crna Hronika -

U Specijalnom sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a pred sudom su se preslušavali snimljeni telefonski razgovori što je započeto na jučerašnjem ročištu.

U razogoru snimljenom između Nikole Spasojevića i izvesnog Kize, za koga Miljković tvrdi da je policajac Aleksandar Purković kome se sudi da je odavao informacije klanu Veljka Belivuka, Spasojević je tražio od njega da mu proveri registarske tablice crvenog "renoa".

Miljković: Čuli ste sada da Spasojević govori o svom životu, da se odvojio od ekipe sa stadiona jer nije znao kad će imati da radi obezbeđenje i to je sasvim jedna normalna priča, a onda se čuje u ragovoru sa Kizom odnosno Purkovićem da je ga je podstrekivao da radi za njega neke stvari, a on je rekao da je Belivuk podstrekivao Purkovića, zato tražim da mu se ukine sporazum, hvala.

Nikola Spasojević, verenica, Veljko Belivuk
foto: Privatna Arhiva

Nikola: Neko mi prati devojku, je l' možeš da mi proveriš to vozilo?

Kiza: Šta se dešava?

Nikola: U kolima je muškarac, rekao sam joj da ide malo okolo, da vidim da li je stvarno neko prati. Sam muškarac

Kiza: Proveriću u ponedeljak, ne mogu ništa pre toga. Videćemo šta se vozi sa tim tablicama i ko je vlasnik

Spasojević u razgovoru sa Štrkijem, a u delu koji je u transkriptu označen kao neformalan razgovor, objašnjava kako sumnja da ga verenica vara sa "nekim likom iz teretane" i da je zbog toga baš paranoičan.

- Prva sumnja mu je bila jer je ona otišla sama da šeta po kiši pola sata, a onda je u njenom telefonu video poruku od nepoznatog broja koji joj je pitao da li će se videti u teretani - kaže izvor Kurira iz sudnice.

Štrki: Bato, ili nemoj da se oko toga stresiraš ili iskontroliši, lepo ti legneš da spavaš kako si i tada kad je ona otišla da šeta i onda ustaneš i za njom, vidiš nema ništa i miran si

Nikola: Ma brate, ja sam paranoičan, ovo mi je najgori period u životu

Štrki: Lepo uzmeš i iskontrolišeš sve, imaš opciju da se uloguješ na njen viber preko nekog drugog uređaja i tako pratiš jedno mesec dana, samo ne otvaraš ti poruke, nego čekaš da prvo ona otvori. Neće ona provaliti to

Kako objašnjava izvor Kurira ovaj deo razgovora nema u transkriptima i vodi se kao neformalan.

Štrki: Je l ti hoćeš dete?

Nikola: Hoću naravno

Štrki: Lepo joj napraviš dete i fokusiraš se na to dete, za ženu te boli k****, da vidiš kako će da krene da trči za tobom

Inače "lik iz teretane" je, kako je Spasojević objasnio, bivši dečko njegove verenice Milice koji je policajac.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja