"DOĆI ĆE ZIMA, SAMO TI NE DOLAZIŠ" Otac svirepo ubijene Ivane nakon 11 meseci objavio POTRESNE REČI! Od zločinca još NI TRAGA
Foto: Nemanja Nikolić, Printskrin/Facebook

bolno

"DOĆI ĆE ZIMA, SAMO TI NE DOLAZIŠ" Otac svirepo ubijene Ivane nakon 11 meseci objavio POTRESNE REČI! Od zločinca još NI TRAGA

Crna Hronika -

Ubica Ivane Krivokapić (26) i dalje je u bekstvu, za ovaj monstruozni zločin osumnjičen je crnogorski državljanin Jetmir G.. On se od 24. decembra prošle godine nalazi u bekstvu.

Ivanin otac, objavio je danas na Fejsbuku Ivaninu sliku i nekoliko rečenica, koje kidaju srce.

Ivana Krivokapić
foto: Printskrin/Facebook

- Tuga i bol se ne mere vremenom, već prazninom koja je ostala u mom srcu. Ne postoji vreme koje nosi zaborav. Postojiš u svakoj suzi koja kane, i danu koji svane. Došla je jesen, doći će i zima, samo ti ne dolaziš, a vreme kao tiha reka, u beskrajne daljine plovi. Nestaju obrisi slika, ostaju samo pusti nedosanjani snovi. Vole te mama Fiki i tata" - napisao je on.

Podsetimo, telo Ivane Krivokapić je pronašla njena braća, 24. decembra, kada su došli na njena vrata jer se nije javljala na telefon. Tada se sumnjalo na sumnjivu smrt, a nakon nedelju dana obdukcija je pokazala da je devojka ubijena.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track