POKUŠAO DA OPLJAČKA BANKU, PA DAO ŠOK IZJAVU "Poneo sam dečiji pištolj sa interneta...": Neverovatan slučaj u Aleksandrovcu
Foto: Ž. M.

POKUŠAO DA OPLJAČKA BANKU, PA DAO ŠOK IZJAVU "Poneo sam dečiji pištolj sa interneta...": Neverovatan slučaj u Aleksandrovcu

Crna Hronika -

Meštanin Aleksandrovca S.B. (33), koji je 16.novembra osumnjičen za pokušaj pljačke banke u ovom gradu, priznao je krivično delo pred Osnovnim javnim tužulaštvom u Brusu.

Prema saznanjima iz više izvora, osumnjičeni za pokušaj razbojništva, izjavio je na saslušanju da je u neuspeli pohod na banku poneo dečiji pištolj, koji je odavno kupio na internetu.

- Taj pištolj je u stvari na kuglice, odavno sam ga nabavio, bio mi je kod kuće - rekao je osumnjičeni S.B, koji je kao povod za pokušaj pljačke naveo lošu finansijsku situaciju.

Nastavljaju se ispitivanja svedoka ovog slučaja, kao i zaposlenih u banci. Za sada je poznato da je osumnjičeni maskiran krenuo u pljačku banke u centru grada, ali da ga je jedan od klijenata sprečio u nameri. Prema nezvaničnim saznanjima, radnica banke je u prvoj izjavi policiji ispričala da se uplašila od pretnje.

- Osumnjičeni je zapretio radnici i kada su krenuli ka šalteru gde je novac, momak koji je bio u banci je skočio na osumnjičenog i savladao ga dovoljno, da ovaj odustane od pljačke i krene u bekstvo - iznosi izvor.

Očekuje se da u tužilaštvu budu saslušani i zaposleni u banci.

Pokušaj razvojništva je brzo rasvetljen. Osumnjičeni je uhapšen 20.novembra. Njemu je posle saslušanja, određen pritvor.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track