"OSTAO JE DO POLA VAN LIFTA - PRESEKLO GA JE" Očevidac o užasnoj nesreći u Beogradu - Čuo buku i sjurio se, zatekao JEZIVU SCENU!
Foto: Kurir

"OSTAO JE DO POLA VAN LIFTA - PRESEKLO GA JE" Očevidac o užasnoj nesreći u Beogradu - Čuo buku i sjurio se, zatekao JEZIVU SCENU!

Crna Hronika -

Jutros oko 8 časova dogodila se tragedija u zgradi Bigza na Savskom vencu kada je lift usmrtio B.V. (57). U zgradi se trenutno odvijaju radovi a jedan od radnika bio je svedok ove tragedije.

Jedan od radnika u zgradi našao se na licu mesta i ispričao kako se ova nesreća dogodila.

Kako je rekao u zgradi se nalaze novi liftovi koji još nisu pušteni u rad, teretni liftovi u kojima se stalno nalazi momak koji upravlja liftom i drugi stari lift - onaj u kojem je poginuo čovek.

- To je običan lift ima prednja vrata, a ona unutrašnja za senzor nema. U tom liftu postoji prekidač i kada vas čovek koji vozi lift odveze na sprat na koji idete mora da pritisne taster i dužan je da isključi lift na taj prekidač da ga ne bi neko u međuvremenu pozvao, da lift ne bi krenuo. Čovek koji je poginuo je verovatno zaboravio da isključi prekidač, krenuo je da otvori vrata, u međuvremenu je neko pozvao lift i pošto je lift brz on je ostao do pola van lifta i tako je čovek nastradao, preseklo ga je - priča očevidac za Telegraf.rs.

Kako kaže ovo se dogodilo na petom spratu zgrade dok je on bio na šestom, kada je čuo buku brzo je strčao sprat niže.

- Ja sam prošao baš sa te strane gde je čovek poginuo i zatekao hitnu pomoć, policiju i vatrogasce - priča on.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

03:29

CRNE TAČKE GLAVNI UZROK SAOBRAĆAJNIH NESREĆA U SRBIJI?! Stručnjak za saobraćaj: Postoji način da se one lako utvrde i otklone

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track