IZGOREO POMOĆNI OBJEKAT NA IMANJU KOD TOPOLE: Čoveku izgorele životinje i drva dok je slavio punoletstvo unuku, komšije U STRAHU
Foto: Kurir

UŽAS!

IZGOREO POMOĆNI OBJEKAT NA IMANJU KOD TOPOLE: Čoveku izgorele životinje i drva dok je slavio punoletstvo unuku, komšije U STRAHU

Crna Hronika -

U selu Belosavci kod Topole sinoć je izgoreo pomoćni objekat na imaju jednog meštanina, saznaje Kurir.

- Komšiji je izgoreo pomoćni objekat. U njemu su bile životinje, 9 ovaca i 3 svinje, kao i 7-8 metara drva, bale sena i kukuruz. Pošto vlasnik nije bio kod kuće i nije bilo tehničkih mogućnosti da se objekat upali jer nije bilo struje u njemu, smatramo da je požar podmetnut - kaže meštanka ovog sela za Kurir.

Prema rečima komšija u trenutku kad je požar izbio porodica koja živi na imanju bila je na proslavi punoletstva unuku. Kako su nam objasnili, ovo nije prvi put da je istom čoveku izgoreo objekat.

- Ovo nije prvi put da se u blizini njegove kuće dešavaju požari, a pre nekoliko godina mu je izgoreo i senjak - kaže ona i dodaje:

- Vatrogasci su izašli na teren, a policija je obavila uviđaj i o svemu je obaveštena. Niko se više u komšiluku ne oseća bezbedno zbog toga.

Policija u Topoli radi na rešavanju ovog slučaja, a naknadno će biti utvđen i uzrok požara.

- Očekujemo da će se sve rešiti, da ne živimo više u strahu, ovo može da se desi bilo kome od nas - kažu komšije.

Kurir.rs / D.A.

Bonus video:

00:47

Veliki požar izbio na porodičnom imanju kod Kraljeva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track