"OTIŠLA SI NA ROĐENDAN, NISI SE VRATILA, A MI TE SAMO ČEKAMO I ČEKAMO": Nestanak devojčice Barbare Vitez je misterija već 7 godina
Foto: Saša Urošev, Privatna Arhiva

roditelji neutešni

"OTIŠLA SI NA ROĐENDAN, NISI SE VRATILA, A MI TE SAMO ČEKAMO I ČEKAMO": Nestanak devojčice Barbare Vitez je misterija već 7 godina

Crna Hronika -

Od nestanka devojčice Barbare Vitez (15) iz Sente prošlo je punih 7 godina, a do dana današnjeg od nje nema ni traga ni glasa. Na dan njenog nestanka oglasio se devojčicin otac koji joj je uputio bolne reči.

- Danas je tačno 7 godina od kako si otišla na rođendan i nisi se vratila... Mi te samo čekamo i čekamo - napisao je neutešni otac Endre Vitez na Fejsbuku.

Batbarini otac i majka
Batbarini otac i majkafoto: N.H.

Podsetimo, Barbara je nestala 25. novembra 2016. kada se vraćala sa rođendana, a navodno tada je pala u reku s mosta u Senti. Ronioci su danima pretraživali reku, ali njeno telo nije nađeno.

Na dan nestanka dvojica njenih drugara ispričala su policajcima da se ona saplela na mostu na Tisi i upala u reku. Međutim, njeni otac i majka ne veruju u to.

- Poslednji put viđena je 25. novembra 2016. u senćanskoj prodavnici "Idea", kada su je snimile kamere, i to je bilo u 21.41 sat. Na snimku se ne vidi da li je naša ćerka sa tom dvojicom dečaka krenula ka mostu ili na drugu stranu - govorio je ranije Endre.

Barbara Vitez
Barbara Vitezfoto: Privatna Arhiva

Porodica iz dana u dan tuguje i nada se da će je naći živu i zdravu, a svake godine 25. novembar za njih je veoma bolan. Porodicu Vitez je 2019. slomila još jedna nesreća - njihovog sin Atila (25), Barbarin brat, preminuo je.

Barbara je, inače, na Interpolovoj žutoj poternici, na kojoj se nalaze nestale osobe, od februara 2017. godine.

Mesto nestanka
Mesto nestankafoto: S.U.

Barbarini roditelji za sve ovo vreme dobijali su razne informacije o tome gde bi njihova ćerka mogla da bude. Između ostalog ida je oteta, da se udala, da je prodata u belo roblje, a dobili su čak i anonimno pismo nekoliko nedelja nakon njenog nestanka "da je Barbara drogirana, silovana, zadavljena, a potom bačena u reku".

(Kurir.rs / D.A.)

Bonus video:

00:34

KOMŠIJE OTKRIVAJU MOGUĆI RAZLOG NESTANKA GORANA IZ ALEKSINCA: Čudno im što je nestala cela porodica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja