MILAN REZAO PLINSKU BOCA PA TEŠKO POVREĐEN U EKSPLOZIJI! U radionici popucali prozori i blokirala vrata, odvaljivali ih pajserima
Ilustracija, Foto: Stefan Stojanović, Ilustracija

MILAN REZAO PLINSKU BOCA PA TEŠKO POVREĐEN U EKSPLOZIJI! U radionici popucali prozori i blokirala vrata, odvaljivali ih pajserima

Crna Hronika -

Milan Čekićević (57), vlasnik zanatske radnje u užičkom selu Karan, teško je povređen u eksploziji u garaži njegove kuće.

Eksplozija se dogodila u ponedeljak oko 15.30 časova, kada je Milan rezao plinsku bocu. Pritom je zadobio teške povrede u vidu velikih opekotina.

Odmah je prebačen u užičku bolnicu gde mu je ukazana neophodna pomoć, a prema rečima direktora bolnice, zbog težine povreda prebačen je u Urgentni centar u Beograd.

- To je bilo u toj njegovoj radionici u kući. Eksplozija je bila toliko jaka da se čula u prečniku od 2 kilometra. Popucali su prozori na radionici, a vrata su se zablokirala, da su morali pajserima da ih odvaljuju – kažu komšije.

U kući, na spratu, bila je njegova supruga, koja čim je čula eksploziju odmah strčala do radionice.

- Nije mogla da uđe dok nisu odvalili vrata. Čovek je baš mnogo izgoreo. Možete da zamislite kako je to bilo kada su mu patike sagorele – dodale su komšije.

Kurir.rs/Z.G.

Bonus video:

02:32

NAJNOVIJI DETALJI EKSPLOZIJE NA ČUKARICI: Vlasnik stana otkriva koliko je bojler bio star i da li je korišćen gas (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track