OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO FILIPA IZ SUBOTICE! Kao maloletnik nasmrt pretukao čoveka, bavio se vaterpolom kao i ubijeni (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

otkrivamo

OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO FILIPA IZ SUBOTICE! Kao maloletnik nasmrt pretukao čoveka, bavio se vaterpolom kao i ubijeni (FOTO)

Crna Hronika -

P. M. (35) i I. Č. (25) iz Subotice uhapšeni su jutros na teritoriji somborske opšine zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo, a kako Kurir saznaje, jedan od osumnjičenih je već odležao zatvorsku kaznu za isto krivično delo!

Ovaj dvojac je, da podsetimo, uhapšen zbog ubistva vaterpoliste Filipa Zeljkovića (21) 15. oktobra ove godine, svog sugrađanina. Filip je ubijen na benzijskoj pumpi na palićkom putu u Subotici, a iako su brzo identifikovani, osumnjičeni su uhapšeni mesec i po dana posle ubistva.

Filip Zeljković
Filip Zeljkovićfoto: Privatna Arhiva

Naime, osumnjičeni I.Č. odležao je kaznu maloletničkog zatvora u trajanju od 5 godina zbog ubistva sugrađanina Zoltana Bukovca (55) sa još dvojicom saučesnika.

- Zoltan Bukovac napadnut je, kako se ispostavilo greškom, u noći između 13. i 14. januara 2016. godine na Teslinom naselju u Subotici. Sa teškim telesnim povredama hitno je prebačen na urgenti prijem u Opštu bolnicu Subotica, isto veče je zbog težine povreda transportovan u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad. Iako se na kratko probudio iz kome, tri nedelje od napada izgubio je bitku sa životom - podseća sagovornik Kurira.

osumnjičeni I.Č.
osumnjičeni I.Č.foto: Privatna Arhiva

Takođe, kako se može videti na fotografiji koju objavljuje Kurir I.Č. se bavio vaterpolom kao maloletnik, kao i ubijeni Filip, te se ne isključuje mogućnost da su se dobro poznavali.

Podsetimo, propadnici MUP-a intenzivno su radili na prikupljanju podataka i privođenju počinilaca ubistva Filipa Zeljkovića, a pored brojnih svedoka postoje i snimci sa nadzornih kamera sa benzinske pumpe.

- Nakon verbalne rasprave između Filipa i njegovog mlađeg brata sa jedne strane i napadača sa druge usledila je tuča, a onda i pucnjava u kojoj je ubijen mladi vaterpolista - podseća naš izvor.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja

Kurir.rs/D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track