POKUŠAO DA SILUJE STARICU (90), ONA UMRLA POSLE 20 DANA: Podignuta optužnica protiv nasilnika iz Pančeva! UŽAS
Foto: Shutterstock

preti mu doživotna robija

POKUŠAO DA SILUJE STARICU (90), ONA UMRLA POSLE 20 DANA: Podignuta optužnica protiv nasilnika iz Pančeva! UŽAS

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Pančevu podiglo je optužnicu protiv S. K. (62) zbog sumnje da je počinio krivično delo silovanje u pokušaju u avgustu ove godine. Kako je tužilaštvo navelo u saopštenju, okrivljeni je napao staricu u njenoj kući, a nesrećna žena je tom prikikom zadobila povrede, te je dvadeset dana nakon zlostavljanja preminula.

Kako se navodi u saopštenu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, optužnica je podignuta danas.

- Tužilaštvo je danas Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog S.K. (62) sa poslednjim prebivalištem u Pančevu, zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 02.08.2023. godine oko 15.00 časova u Pančevu, u naselju Strelište, u kući u kojoj živi oštećena S. A. (90), upotrebom sile pokušao da je prinudi na obljubu, na koji način je oštećena zadobila teške telesne povrede opasne po život, usled kojih je preminula dana 22.08.2023. godine - navodi se u saopštenju i dodaje se:

- Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo silovanje u pokušaju za koje je propisana kazna zatvora od najmanje deset godina ili kazna doživotnog zatvora.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track