POGLEDAJTE KAKO PASTORAK DIDI JANKOVIĆ BRUTALNO PREBIJA MUŠKARCA! Isplivao snimak! Izlazi iz audija i počinje da pesniči čoveka
Didi Janković, Stefan Rokvić, Foto: Printscreen/Facebook, Privatna Arhiva, Petar Aleksić

presuda

POGLEDAJTE KAKO PASTORAK DIDI JANKOVIĆ BRUTALNO PREBIJA MUŠKARCA! Isplivao snimak! Izlazi iz audija i počinje da pesniči čoveka

Crna Hronika -

Stefana Rokvića (31), pastorka pevačice Dijane Didi Janković, koji je 13. maja oko 23 sata u Ulici Južni bulevar ispred jednog kioska brutalno pretukao D. V., zbog čega ga je danas Prvi osnovi sud u Beogradu osudio na dve godine zatvora, snimile su sigurnosne kamere.

Stefan Rokvić
Stefan Rokvićfoto: facebook

Kako se vidi na snimku, Rokvić je parkirao "audi A6" na mestu za invalide ispred jedne trafike, izašao iz kola i odmah prišao muškarcu koji je tu stajao naslonjen na frižider. Posle samo nekoliko trenutaka, Rokvić ga je udario pesnicom u glavu, a kako je sledeći udarac D. V izbegao, uzeo je limenku, pogodio ga u oko i počeo pesnicama da ga udara, jednom ga je i nogom šutno a nije se zaustavio sve dok je D. V. stajao na nogama.

01:52

Pastorak Didi Janković bije čoveka

Kada je D. V. pao na zemlju, šutnuo ga je, vratio se u automobil, seo i odvezao se.

Uhapšen je tek tri meseca kasnije, a kako saznajemo, tokom istrage je saslušan i D. V. On je navodno ispričao da ga je "Rokvić optužio da mu je uštinuo devojku" i da ga je zato pretukao. Navodno, izjavio je i da poznaje Rokvićevu majku i mlađeg brata, kao i da je nasilniku povremeno šetao pse.

Podsetimo, Prvo osnovno javno tužilaštvo u optužnom predlogu od suda je tražila da Rokvića osudi na kaznu kja mu je danas izrečena.

Kako je Kurir pisao, on je uhapšen tek tri meseca kasnije i na saslušanju je negirao izvršenje krivičnog dela.

D. V. je u napadu zadobio teške telesne povrede.

(Kurir.rs / J. S.)

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track