OTKRIVAMO MOTIV BRUTALNE TUČE U NOVOM PAZARU: Jedna porodica krenula da se SVETI drugoj zbog prebijanja maloletnika EVO DETALJA
Foto: Printscreen

OTKRIVAMO MOTIV BRUTALNE TUČE U NOVOM PAZARU: Jedna porodica krenula da se SVETI drugoj zbog prebijanja maloletnika EVO DETALJA

Crna Hronika -

U utorak u novopazarskom naselju Drum, građani su ostali u šoku nakon brutalnog napada nasred ulice, koji je bio najavljen zbog prethodnog obračuna između jedne porodice iz sela Gurdijelje sa maloletnikom, njegovim ocem i drugom iz sela Delimeđe.

Sve je počelo dva dana ranije kada su braća pretukla maloletnika u selu Delimeđe, nanoseći mu vidne povrede po licu. Međutim, sukob se nije zaustavio na tome, već se preselio u novopazarsko naselje Drum, gde je kulminirao.

Prema dostupnim informacijama i snimku sa nadzorne kamere, obračun je počeo kada su vozilo u kojem su bili pomenuti maloletnik, njegov otac i još jedno lice presekli put suprotstavljenoj porodici, prisiljavajući ih da se zaustave. Trojica muškaraca iz prvog vozila, držeći palice u rukama, nasilno su izleteli iz automobila i uputili se ka drugom vozilu.

Napad je postao brutalan kada su napadači otvorili zadnja vrata i počeli nemilosrdno da udaraju jednog muškarca. Užas se dodatno povećao kada su žena i malo dete izašli sa zadnjeg sedišta. Čak ni suvozač, koji je inače rođeni brat povređenog, nije izbegao snažan udarac nakon što je napustio vozilo.

Nakon brutalnog napada, situacija se smirila, a napadači su se vratili u svoj automobil i napustili mesto događaja.

Policija PU Novi Pazar je brzo reagovala, pronašla učesnike i privela ih u prostorije PU Novi Pazar, gde su im izrečene mere zbog nasilničkog ponašanja. Otac maloletnika se nalazi u pritvoru, dok su društvene mreže i lokalna zajednica izrazile zgroženost incidentom i pozvale na prestanak nasilja.

Kurir.rs/Sandžak danas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track