"PRIBLIŽILA SAM SE IVANU, RUKA MU JE BILA OTKINUTA, A GLAVA RAZBIJENA!" Potresne reči žene: Novca nema, provalnik mi je ubio muža
Foto: Kurir

"PRIBLIŽILA SAM SE IVANU, RUKA MU JE BILA OTKINUTA, A GLAVA RAZBIJENA!" Potresne reči žene: Novca nema, provalnik mi je ubio muža

Crna Hronika -

Ivana N. (78) iz Mačvanke Mitrovice brutalno je ubijen, a iz njegovog prodičnog doma uzet je novac, pa se sumnja da je provalnik prvo ukrao novac, a zatim ubio vlasnika kuće.

Podseetimo, juče oko osam sati ujutru Ivanova supruga našla ga je u dvorištu kako leži u lokvi krvi. Nesrećna žena pozvala je prvo svoju porodicu, a oni su potom pozvali policiju i Hitnu pomoć koja je nažalost mogla da konstatuje smrt.

- U kući smo živeli sami Ivan i ja, i lepo smo se slagali sa svima u komšiluku i prosto mi je neverovatno da je neko pokušao da nam naudi. Nismo imali neprijatelja koji bi nam ovako nešto napravio - kaže za Kurir Zora N. koja je van sebe nakon brutalnog ubistva svog supruga.

ovde je zora pronašla muža ivana
ovde je zora pronašla muža ivana foto: Kurir

- Novac nam je pokraden iz kuće i sigurno je taj proivalnik ubio mog Ivana, ali trebalo je da ga ostavi živog, a ne da mi ga ubije.

Kako je dalje navela neutešna žena, kaže da nije ni slutila da ga je neko ubio.

- Kada sam ga videla da leži u dvorištu pomislila sam da mu je pozlilo. Počela sam da ga dozivam i tada sam videla da se ne odaziva. Videla sam da ima ozbiljne povrede po sebi, odmah sam shvatila da je u pitanju nešto drugo. Nisam čula ni da me je zvao da mu pomognem - akže naša sagovornica i dodaje:

- Čula sam da i psi ovde dave ovce i to sam pomislila da se desilo. Uplašila sam se jer ga nisam čula, a možda me je i zvao, ko će ga znati. Kad sam mu se približila videla sam i da mu je ruka otkinuta. Ja nisam mogla da se setim ni ulice ni broja, ni policije, već sam zvala sina i unuku, a ona je zvala policiju. Hitna pomoć je ustanovila da mu je i glava bila razbijena...

Policija u Sremskoj Mitrovici intezivno radi na rasvetljavanju ubistva, koje je za sada počinila nepoznata osoba, ali daljim radom policije doći će se do identifikacije napadača i on će biti lišen slobode.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track