U POSLEDNJEM MOMENTU JE ODLUČIO DA POVEDE I SINA SA SOBOM: Ovo su Podgoričanin i njegov naslednik sa kojim je sleteo u Moraču FOTO
Foto: Privatna arhiva, Printscreen RTCG

novi detalji tragedije

U POSLEDNJEM MOMENTU JE ODLUČIO DA POVEDE I SINA SA SOBOM: Ovo su Podgoričanin i njegov naslednik sa kojim je sleteo u Moraču FOTO

Crna Hronika -

Podgoričanin A. Đ. (36) koji je u petak navodno, namerno nakon saznanja da je teško bolestan sleteo "golfom 4" u nabujalu reku Moraču zajedno sa svojim sinom (6) biće danas sahranjeni, saznaje Kurur.

Pa da podsetimo, Podgoričanin je u petak oko 13.20 sati upravljao automobilom marke "golf 4" kada je vozeći polako nekih kilometar magistralnim putem popeo se na trotoar gde nije bila zaštitna ograda, dodao gas i sleteo u ambis reke.

otac i sin koju su tragično izgubili život u petak u podgorici
otac i sin koju su tragično izgubili život u petak u podgoricifoto: Privatna arhiva

- Porodica će ih danas sahraniti po njihovim običajima i to zajedno. Celu noć je bilo dvorenje, a danas ih ispraćaju na večni počinak. Porodica je skrhana bolom, a majka dečaka ne može da dođe sebi od boli i tragedije koja ih je zadesila - kažu žitelji Podgorice za Kurir i dodaju:

- Navodno, nekoliko dana pre tragedije A. Đ. je saznao da je neizlečivo bolestan i tu vest je jako teško prihvatio. Danima je bio neraspoložen, a tog dana kada se desila tragedije supruga ga je zvala da dođe po nju na posao, što je on i uradio, ali je u poslednjem momentu pozvao i sina da krene sa njim.

Kako dalje tvrde naši sagovornici, A. Đ. je na putu do ženinog posla odlučio da počini suicid.

potresne scene nakon što je auto završio u nabujalor morači
potresne scene nakon što je auto završio u nabujalor moračifoto: Facebook/Služba zaštite i spašavanja - Glavni grad Podgorica

- Žena ga je čekala, a on je za to vreme odlučio da okonča život svom sinu i sebi. Tražio je pogodno mesto, gde nema zaštitne ograde jer ne bi mogao da je probije, čak i kada bi se zaleteo. Cilj mu je nažalost, bio da sleti u reku Moraču, čiji je vodostaj u ovo doba godine visok u tom delu - kažu oni i dodaju da je tragedija za ovu porodicu velika.

- Nažalost, opet ponavljam, videli su ljudi da je to namerno uradio, ali za sve ima rešenja, a ne ovako povedeš i nevino dete sa sobom.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove nesreće, a istraga za sada upućuje na to da je nesreća namerno izazvana.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track