MOGUĆI ŠOK-MOTIV NOĆAŠNJE PUCNJAVE U SKADARLIJI?! Zbog čega je potegnut pištolj pred fajront u kultnoj beogradskoj kafani
Foto: Instagram/ sergey_baykow

jutro posle

MOGUĆI ŠOK-MOTIV NOĆAŠNJE PUCNJAVE U SKADARLIJI?! Zbog čega je potegnut pištolj pred fajront u kultnoj beogradskoj kafani

Crna Hronika -

BEOGRAD - Navodno, sukob je nastao oko muzike. Napadač je hteo da produži svoj boravak u restoranu nakon fajronta ali to nije bilo moguće. Najpre se verbalno sukobio sa radnikom obezbeđenja, a potom je izvadio pištolj i pucao u njega, izjavio je sagovornik upućen u ono što se noćas dešavalo u Skadarliji, u jednoj od kultnih beogradskih kafana.

Noćas je ranjen Dalibor K. (43), radnik obezbeđenja restorana u Skadarliji, koji je zadobio četiri rane, u stomak i ruku, kad je na njega zapucao nepoznati muškarac iz pištolja i potom pobegao. Odmah je krenula policijska potraga a na snazi je bila i akcija Vihor.

Inače, kolege ranjenog Dalibora imaju samo reči hvala za njega. Kako su naveli nije svađalica već kulturan i fin čovek.

- Uvek je izbegavao konflikte. Čudno mi je da se ovako nešto baš njemu dogodilo - rekao je sagovornik Informera pa dodao da tačan motiv napada još nije poznat ali postoje određene sumnje.

00:03

Rus objavio: Moja prva pucnjava u Srbiji

- Navodno sukob je nastao oko muzike. Napadač je hteo da produži svoj boravak u restoranu nakon fajronta ali to nije bilo moguće. Najpre se verbalno sukobio sa radnikom obezbeđenja, a potom je izvadio pištolj i pucao u njega - rekao je sagovornik. Policija intezivno radi na rešavanju slučaja ali i hapšenju napadača.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja