"LEŽALA SAM I NA 3 JEZIKA GA MOLILA DA PRESTANE": Šokantna ispovest Ruskinje (19) koja je BRUTALNO PRETUČENA (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

za njim raspisana potraga

"LEŽALA SAM I NA 3 JEZIKA GA MOLILA DA PRESTANE": Šokantna ispovest Ruskinje (19) koja je BRUTALNO PRETUČENA (FOTO)

Crna Hronika -

M.S. (29) iz Kosjerića, osumnjičen je da je fizički nasrnuo na svoju devojku A.R. (19) iz Rusije, u alkoholisanom stanju. Za njim je raspisana potraga, kako se saznaje, dok se devojka oglasila nakon što su se proširile vesti da je pretrpela nasilje.

Kosjerić, Ruskinja
foto: Printscreen/Instagram

- Lice mi izgleda bolje. Ali mi je upućeno puno poruka mržnje posle svega, što je čudno. Napisala sam da je Srbin jer jeste Srbin i ništa više. Ja sam Ruskinja, naši narodi su braća. Ali loših ljudi ima svuda - napisala je devojka na svojoj društvenoj mreži, pa se još jednom dotakla nasilja koje je preživela.

- Sećam se kako sam ležala na podu i vrištala na tri jezika da prestane i da ga volim!

Ruskinja, nasilje
foto: Printscreen/Instagram

"I dalje sam bez dokumenata"

Nakon inicijalne objave i podeljenih fotografija masnica i podliva koji su u procesu zarastanja, objasnila je proces koji je prošla kada je prvi put potražila profesionalnu pomoć za svoje povrede.

- Ceo dan sam provela u policiji. Ponovo smo otišli u bolnicu, gde sam bila poslednji put kada sam došla sama po uput. Prošli put je osoblje na šalteru bilo veoma neprijatno i grubo prema meni, i bila sam zbunjena što nisam dobila nikakvu pomoć ili neophodnu papirologiju - napisala je devojka.

Osvrnula se i na to dokle je stigao proces istrage, kao i da je i dalje bez dokumenata, koje joj je navodno ukrao bivši dečko M.S.

Pretučena devojka
foto: Printscreen/Instagram

- Prošli put su me vozila Hitne pomoći odvezla, ali sam morala da se vraćam sama kući, pogotovo u mom stanju. Danas sam išla u pratnji policije, i hvala im na tome jer ne bih mogla sama da sve uradim. Stvari napreduju, ali veoma sporo... Ne razumem zašto je još uvek na slobodi, a ja bez dokumenata - završava devojka i dodaje da je "zahvalna za pomoć srpske policije, ali i svih koji je podržavaju iz Rusije".

Podsećamo, prema saznanjima, M.S. je 4. decembra u jutarnjim satima, dok su devojka i on bili u iznajmljenom stanu, u alkoholisanom stanju, fizički nasrnuo na nju.

Pretučena devojka
foto: Printscreen/Instagram

Raspisana poternica za nasilnikom

- Prilikom uzimanja izjave, kako se saznaje, devojka nije znala kako se osumnjičeni preziva i dala je pogrešnu adresu gde su živeli - kaže izvor upoznat sa slučajem.

- Za njim je raspisana potraga i više patrola policije i inspektori su bili na adresi, ali niko nije otvarao vrata stana - kaže izvor.

Kako se saznaje, osumnjičeni ne poseduje oružje u legalnom posedu i nije bilo ranijih prijava za nasilje.

Uz podeljene fotografije hematoma ispod očiju, na rukama i leđima, posekotina i modrica, devojka je objasnila o čemu se radi.

"Moj bivši dečko je ovo uradio. Bacio mi je pasoše i izvod iz matične knjige rođenih. Maltretirao me je i tukao, pretio mi je. Uzeo mi je svu moju ušteđevinu. Razbio mi je dva mobilna telefona. Imam rane na glavi. Ostavio me je bez posla i bukvalno svega. Nemam načina da napustim zemlju. Nikada ti neću oprostiti S.", napisala je ona.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni

Autonomni Ženski Centar - SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

ASTRA Akcija protiv trgovine ženama - SOS telefon 011 785-0000, 065 3347-817, dostupan 24h Evropski broj za nestalu decu 116-000

Incest trauma centar - SOS telefon 011 3441-737, 011 3861-332, dostupan 24h

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv, radnim danima 10-19h 011 2769-466, radnim danima 10-19h 062 304-560, noću 19-10h

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track