Najnovije vesti

"NISAM JE ZLOSTAVLJAO": Dva meseca živeli zajedno, pa ga prijavila da je pretukao! Svi detalji napada na Ruskinju u Beogradu
Foto: Printscreen/Instagram

prvo osnovno javno tužilaštvo

"NISAM JE ZLOSTAVLJAO": Dva meseca živeli zajedno, pa ga prijavila da je pretukao! Svi detalji napada na Ruskinju u Beogradu

Crna Hronika -

Stefan M. (29) iz Kosjerića kojeg je Ruskinja S.A. (19) optužila da ju je pretukao u stanu u Beogradu saslušan je danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu gde se izjasnio da "nije kriv".

Da podsetimo, prilikom napada je S.A. zadobila lake telesne povrede, a protiv osumnjičenog od starne PS Stari grad podneta je krivična prijava Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Zlostavljanje i mučenje.

Kosjerić, Ruskinja
foto: Printscreen/Instagram

Prilikom saslušanja pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu S.M. je u prisustvu branioca izneo svoju odbranu i negirao izvršenje predmetnog krivičnog dela, nakon čega je podnet predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu, sudiji za prethodni postupak za određivanje pritvora prema osumnjičenom, jer postoje druge okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

Naime, osumnjičeni S.M. i A.C. su pre kritičnog događaja dva meseca bili u emotivnoj vezi, u kom periodu su i živeli zajedno na istoj adresi, ali imajući u vidu da je zakonom propisano da je vanbračna zajednica trajnija zajednica života žene i muškarca, između kojih nema bračnih smetnji, te da u konkretnom slučaju ne postoji dovoljan vremenski kontinuitet, to se isti ne mogu smatrati vanbračnim partnerima, odnosno članovima porodice.

U daljem toku dokaznog postupka ovo tužilaštvo će ispitati oštećenu A.C., kao i druge potencijalne svedoka, narediti sudsko-medicinsko veštačenje na okolnost vrste i težine povreda koje je oštećena zadobila kritičnom prilikom, kao i na okolnost mehanizma nastanka istih, te će nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja biti doneta odluka o daljem postupanju.

Kurir.rs / J.S.

Bonus video:

00:33

OGLASIO SE OTAC ZLOSTAVLJANOG DEČAKA! Za Kurir TV izneo detalje užasa: Sin mi je tek posle ispričao šta su ga TERALI da radi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track