NAPADAČI SE NAKON ŽUČNE RASPRAVE VRATILI SA PIŠTOLJEM: Novi detalji krvavog obračuna u Novom Sadu! Evo u kakvom je stanju RANJENI
Foto: Shutterstock

NAPADAČI SE NAKON ŽUČNE RASPRAVE VRATILI SA PIŠTOLJEM: Novi detalji krvavog obračuna u Novom Sadu! Evo u kakvom je stanju RANJENI

Crna Hronika -

U pucnjavi koja se dogodila oko 2 ujutru na Futoškom putu 5 u Novom Sadu ranjen je muškarac star 40 godina. On je zadobio komplikovanu prostrelnu ranu desne natkolenice, saopšteno je iz KCV.

„Pacijent NN lice muškog pola primljen je tokom prethodne noći u UC UKCV sa teškom telesnom povredom u vidu komplikovane prostrelne rane desne natkolenice. Nakon prijema sprovedeno urgentno rekonstruktivno operativno lečenje nakon kojeg je pacijent primljen u jedinicu poluintenzivne nege stabilnih vitalnih parametara. Sprovodi se dalje intenzivno konzervativno lečenje i monitoring“, rekao je portparol Kliničkog centra Vojvodine Siniša Knežević.

Kako je naveo portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, njihova ekipa primila je poziv u 2.20 časova ujutru za pucnjavu ispred jednog restorana.

Na licu mesta je bila policija koja je vršila uviđaj.

Podsetimo, pucnjavi je prema nezvaničnim informacijama prethodila svađa i tuča.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:22

Pucnjava u kafani u Skadarliji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track