"AJDE, AJDE, ... DA REŠIMO ŠTA IMAMO!" Pojavio se novi snimak uhapšenog Miljana Hofmana, besno se unosi u kameru i viče (VIDEO)
Miljan Hofman, Foto: Printscreen/Instagram

društvene mreže

"AJDE, AJDE, ... DA REŠIMO ŠTA IMAMO!" Pojavio se novi snimak uhapšenog Miljana Hofmana, besno se unosi u kameru i viče (VIDEO)

Crna Hronika -

Otkako su uhapšeni sredinom novembra braća Miljan i Ljuban Vidović, poznatiji kao braća Hofman, ne prestaju da intrigiraju javnost, a njihov u najmanju ruku kontroverzni život izaziva veliku pažnju.

Podsetimo, ova braća, koja su svojevremeno bila šampioni u boksu, nalaze se u centru pažnje već mesec i po dana i to nako što su društvenim mrežama počeli da kruže video-snimci na kojima oni, navodno, maltretiraju ljude, prete im i ponižavaju.

Miljan Vidović
Miljan Vidović foto: Printscreen/YouTube

Tako su osvanula dva uznemirujuća snimka na kojima navodno Miljan Vidović maltretira dostavljača hrane i konobra. Na snimku sa dostavljačem hrane, Vidović u donjem vešu viče na njega i govori: "Što si slao poruke mojoj ženi?", a na drugom se unosi u lice konobaru, grize ga za obraz i lupa mu šamar, a kako se čuje na snimku sve to zbog nesporazuma oko papagaja.

Inače, kako je Kurir juče pisao, oštećeni muškarci sa tih snimaka, dostavljač hrane i konobar, saslušani su u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu koje vodi istragu protiv braće Hofman. Obojica su rekla da se ne pridružuju krivičnom gonjenju, te da su ti snimci nastali u prethodnom dogovoru i da su se šalili.

- Oštećeni su rekli da je to sve bila njihova gluma i šala. Dostavljač je rekao i da Miljana Vidovića poznaje, jer mu redovno dostavlja hranu - podseća izvor Kurira i navodi da se Vidovići od hapšenja u tržnom centru u Beogrdu pre mesec dana nalaze u pritvru. Oni su na saslušanju u tužilaštvu negriali da su počinili krivična dela koja im se stavljaju na teret.

00:05

Isplivao još jedan snimak Miljana Hofmana

Sada je na društvenim mrežama osvanuo još jedan snimak na kome se vidi Miljan Hofman. Sudeći po snimku, on snima sam sebe mobilnim telefonom. Unosi se u kameru i besno izgovata: "Ajde, ajde, ajde...Ajmo da rešimo šta imamo!".

Po izrazu njegovog lica može se zaključiti da je besan i iznerviran, a nije poznato koga on to poziva "da reše problem".

Inače, o braći je svojevremeno u televizijskoj emsiji na Hepi televiziji govorio i njihov otac, koji je i sam bokser. On je u toj emisiji rekao "da se odriče sinova jer su krenuli putem kriminala".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track