JEDAN ĆUTAO U TUŽILAŠTVU, DRUGI IZNEO ODBRANU: Saslušani dileri koji su u iznajmljenom stanu držali preko 100 kg marihuane!
Foto: MUP Srbije

VJT U BEOGRADU

JEDAN ĆUTAO U TUŽILAŠTVU, DRUGI IZNEO ODBRANU: Saslušani dileri koji su u iznajmljenom stanu držali preko 100 kg marihuane!

Crna Hronika -

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušani Nemanja N. (29) i Miloš K. (32) zbog sumnje da su u iznajmljenom stanu u Hercegovačkoj ulici radi dalje prodaje držali 118,7 kilograma marihuane.

Nemanja N. se na saslušanju branio ćutanjem, dok je Miloš K. negirao izvršenje krivičnog dela i izneo svoju odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da osumnjičenima odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke i da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

zaplenjena droga u iznajmljenom stanu
zaplenjena droga u iznajmljenom stanufoto: MUP Srbije

Naredbom o sprovođenju istrage osumnjičenima se na teret stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni su uhapšeni 10. decembra nakon što su ih policijski službenici zaustavili u Hercegovačkoj ulici i kod Nemanje N. pronašli ključeve od stana, koji je prethodno iznajmio Miloš K.

Policijski službenici su izvršili pretres stana i drugih prostorija kojom prilikom su na podu u sobi pronašli pomenutu opojnu drogu spakovanu u više kesa, paketa i kutija.

Bonus video:

00:19

UHAPŠEN DILER U BEOGRADU: Policija zaplenila 600 grama heroina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track