PRONAĐENA LABORATORIJA ZA UZGOJ MARIHUANE: U Pivnicama uhapšeno dvoje zbog proizvodne narkotika (FOTO)
Foto: MUP

mup

PRONAĐENA LABORATORIJA ZA UZGOJ MARIHUANE: U Pivnicama uhapšeno dvoje zbog proizvodne narkotika (FOTO)

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bačkoj Palanci otkrili su laboratoriju sa 240 stabljika kanabisa i uhapsili četiri osobe sa ovog područja.

Laboratorija je otkrivena u Pivnicama, sa zasadom koji su, kako se sumnja, uzgajali J. M. (47) i S. B. (37), pa se oni terete za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

J. M. i S. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Otkrivena laboratorija
Otkrivena laboratorijafoto: MUP

U okviru ove akcije, policija je, takođe, pretresom stanova šezdesetogodišnjeg i tridesetosmogodišnjeg meštanina Pivnica, pronašla 75 metaka različitog kalibra i 40 grama marihuane.

Protiv šezdesetogodišnjaka će biti krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a protiv tridesetosmogodišnjaka krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Bonus video:

03:52

MI SMO JEDINA ZEMLJA U EVROPI GDE JE MARIHUANA KRIVIČNO DELO Nikolić: Podaci Batuta su da 500.000 ljudi konzumira kanabis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track