POLICAJCI POKUŠALI DA GA LEGITIMIŠU, ON PRUŽIO OTPOR I GURNO IH: Mladić napravio haos u Zemunu, sad mu određen pritvor
Foto: Shutterstock

POLICAJCI POKUŠALI DA GA LEGITIMIŠU, ON PRUŽIO OTPOR I GURNO IH: Mladić napravio haos u Zemunu, sad mu određen pritvor

Crna Hronika -

Osumnjičeni mladić S. D. (23) saslušan je danas u Trećem osnovnom javno tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je ometao službeno lice u vršenju dužnosti pre dva dana.

Nadležno tužilaštvo oglasilo se saopštenjem:

- Dana 12.12.2023. godine u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu saslušan je osumnjičeni S.D. (23) zbog sumnje da je dana 10.12.2023. godine u Zemunu izvršio dva krivična dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz odredbe člana 23 stav 2 u vezi stava 1 Zakona o javnom redu i miru, na taj način što je prilikom intervencije službenih lica najpre pokušao da od istih pobegne, zatim je jednog od policijskih službenika odgurnuo, te je pružao aktivan otpor i tom prilikom je policijskim službenicima M.V. i B.L. naneo lake telesne povrede koje su konstatovane od strane dežurnog lekara KBC Zemun - navodi se u saopštenju.

Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičenom odredio pritvor u trajanju od 30 dana, a u skladu sa odredbom člana 211 stav 1 i 3 Zakonika o krivičnom postupku.

Bonus video:

00:34

UDARIO SUPRUGU S BEBOM, A ONDA NAPAO I POLICIJU: U Beogradu uhapšen nasilnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track