MISTERIOZNI OBRAČUN KOD ŠAPCA! Iz kola mu pucao u glavu, a gradom kruže priče o 2 motiva: "Mislila sam da će i mene da ubije"
Foto: RINA

meštani u strahu

MISTERIOZNI OBRAČUN KOD ŠAPCA! Iz kola mu pucao u glavu, a gradom kruže priče o 2 motiva: "Mislila sam da će i mene da ubije"

Crna Hronika -

Muškarac D. P. (71) iz Majura kod Šapca sumnjiči se da je u utorak oko 15 časova hicima iz pištolja ranio Šapčanina B. D. (45) i na teret mu se stavlja izvršenje krivičnog dela ubistvo u pokušaju i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

- Napadač je bio u kolima kada je ispalio nekoliko hitaca u žrtvu. Jedan od tih hitaca žrtvu je pogodio u glavu. B. D. je zbog težina povreda prevezen u beogradsku bolnicu - navodi naš sagovornik.

Prema rečima očevidaca, pucnjava je bila nalik filmskoj.

- Ja sam u tom trenutku prolazila kolima i sve se desilo nekako filmski, kad je krenuo iz auta mislila sam da će i mene da ubije, izašao je, prišao mu i počeo da puca - navela je žena koja se našla na licu mesta.

Kako kažu neki od meštana, pominju se dva moguća motiva.

- Moguće je da je ljubomora, ali i lihvarski poslovi. Strah nas je da o tome i govorimo, kod nas ovakih slučajeva nema, ne znamo šta kome može da padne na pamet - kažu nam.

Nakon pucnjave, da podsetimo, D.P. se dao u beg ali policijski službenici su ga identifikovali, locirali i lišili slobode.

Kako saznajemo, D.P. će naknadno biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu u roku od 48 sati od dana donošenja rešenja o zadržavanju, kada bi mogao biti otkriven i motiv ove pucnjave.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track