DEČAK (12) SKOČIO SA TERASE SA 7 SPRATA ZGRADE?! Komšije o detaljima tragedije na Novom Beogradu: ČULI SMO SIRENE...
Foto: Filip Plavčić

DEČAK (12) SKOČIO SA TERASE SA 7 SPRATA ZGRADE?! Komšije o detaljima tragedije na Novom Beogradu: ČULI SMO SIRENE...

Crna Hronika -

Dečak star 12 godina sinoć je preminuo nakon što je navodno, izvršio suicid skokom sa sedmog sprata zgrade u kojoj je živeo sa porodicom na Novom Beogradu.

- Tragedija se dogodila u 22.20 sati kada je iz za sada nepoznatog razloga dečak skočio sa terase stana, a od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta - kaže Kurirov izvor iz istrage i dodaje:

- Ekipa Hitne pomoći pokušala je da reanimira dečaka, ali nažalost njemu nije bilo spasa. Telo je potom odvezeno na Institut za sudsku medicinu gde će se nakon obdukcije znati od kojih povreda je nesrećno dete preminulo.

Istragu vodi nadležno tužilaštvo koje će utvrditi kako je došlo do ove tragedije. Stanari ove zgrade na Novom Beogradu kažu za Kurir da nisu čuli šta se dogodilo sve do dolaska Hitne pomoći i policije.

- Čuli smo sirene i bilo je strašno, pomislili smo da je nekome pozlilo ili da je u pitanju nekla saobraćajna nesreća pa ima povređenih. Nismo ni slutili da je mali komšija pao sa terase - kažu oni za Kurir i dodaju:

- U ovom kompleksu zgrada večina stanova se izdaje na dan, ili ovako u rentu, pa se zato nažalost komšije ni ne poznaju. Tog dečaka sam video, ako je to taj, delovao je kao da je sve uredu i mislim da su od skoro došli tu.

Kako su nam dalje navele komšije, porodica je neutešna i od sinoć im stalno neko od rođaka i prijatelja dolazi na vrata kako bi im izjavili saučešće.

- Jako nam je žao što je do ovoga došlo i želimo im da nađu mir nakon ove tragedije koja ih je zadesila - kaže jedan stariji komšija za Kurir i dodaje:

- Samo oni znaju kako im je...

Bonus video:

00:09

Zgrada u kojoj je dogodilo ubistvo i samoubistvo na Bežanijskoj kosi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track