MIRKO ŠIJAN SLAVIO ROĐENDAN SA BRAĆOM HOFMAN, A POSLE 48 SATI ONI UHAPŠENI: Šijan vratio sliku na kojoj je zagrljan sa Miljanom
Foto: Printscreen/Instagram

MIRKO ŠIJAN SLAVIO ROĐENDAN SA BRAĆOM HOFMAN, A POSLE 48 SATI ONI UHAPŠENI: Šijan vratio sliku na kojoj je zagrljan sa Miljanom

Crna Hronika -

Mirko Šijan, sin pokojnog žestokog momka Zorana Šijana i naše poznate pevačice Goce Božinovske nakon hapšenja braće Miljana i Ljubana Hofman Vidovića uklonio je fotografiju sa svog rođendana na Instagramu, koja je nastala samo dva dana pre njihovog hapšenja, a sada je vratio nakon što je Ljuban izašao iz Centralog zatvora u Beogradu.

Mirko Šijan nije krio da se druži sa braćom Hofman Vidović koji su pre više od mesec dana završili u pritvoru zbog zlostavljanja i mučenja konobara i jednog dostavljača robe, a to maltretiranje se munjevitom brzinom proširilo na društvene mreže i snimci su postalu viralni. Inače, pre nekoliko dana Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu da se osumnjičenom Miljanu Vidoviću produži pritvor što je sud uvažio, dok se odustalo od krivičnog gonjenja njegovog brata Ljubana Vidovića.

šijan u zagrljaju miljana hofmana, a za stolom sede nikola buha, ljuban vidović,a iznad je nikola vavić
šijan u zagrljaju miljana hofmana, a za stolom sede nikola buha, ljuban vidović,a iznad je nikola vavićfoto: Printscreen/Instagram

Na Šijanovom Instagram profilu može se videti pomenuta fotografija na kojoj je muško društvo, među kojima su braća Hofman, Mirkov kum Nikola Buha, inače bratanac Ljubiše Buhe Zemunca, Nikola Vavić i nekoliko njih koji uz piće proslavljaju rođendan. Mirko Šijan je u zagrljaju Miljana Vidovića, dok Ljuban pozira nasmejan u beloj košulji.

- Rođendan - napisao je Mirko ispod fotografije koja je objavljena 8. novembra samo nekoliko dana nakon njegovog rođendana. Naime, samo dva dana nakon toga 10. novembra braća Hofman su uhapšena i ta fotografija je uklonjena, ali sada nakon što je jedan od njegovih prijatelja, tačnije Ljuban Vidović izašao iz pritvora, Mirko je vratio sliku koja se sada nalazi na njegovom Instagram profilu.

spektakularno hapšenje braće miljana i ljubana vidovića 10. novembra u ejdnom tržnom centru u beogradu
spektakularno hapšenje braće miljana i ljubana vidovića 10. novembra u ejdnom tržnom centru u beogradu foto: Printscreen/Instagram, Kurir

Inače, da podsetimo Ljuban Vidović je 14. decembra nasmejan izašao iz Centralnog zatvora u Bačvanskoj ulici što je Kurir i zabeležio ekskluzivnim fotografijama. On je izašao sa kapuljačom na glavi, a u rukama je držao crne kese u kojima je bila garderoba. Takođe, nakon što je uhapšen njegova verenica se nijednom nije oglašavala na društvenim mrežama iako je poznata blogerka.

Podsetimo, na jednom objavljenom videu zabeleženo je kako osumnjičeni Miljan Vidović u donjem vešu bije dostavljača hrane, govoreći mu: "Što si slao poruke mojoj ženi?". Na drugom videu, zabeleženo je kako Miljan maltretira jednog konobara zbog, kako se čuje na snimku, papagaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja