OVO JE MIKAN (41) KOJI JE POGINUO U NESREĆI KOD ŠAPCA! Celo selo zavijeno u crno: "Bio je jedinac, sedeo u kafani i požurio kući"
Foto: Printscreen/Facebook

OVO JE MIKAN (41) KOJI JE POGINUO U NESREĆI KOD ŠAPCA! Celo selo zavijeno u crno: "Bio je jedinac, sedeo u kafani i požurio kući"

Crna Hronika -

Mikan P. (41) iz sela Tabanovići nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila kod Šapca kada je automobil koji je vozio direktno udario u vozilo koje mu je dolazilo u susret.

Kako saznajemo od komšija, Mikan je bio jedinac, a njegovi roditelji su teško podneli vest o pogibiji sina.

Mikan Panić
foto: Printscreen/Facebook

- Sedeo je u kafani i požurio kući, jer su ga čekali majka i otac i eto šta se desilo. Imali su samo njega, celo selo je u šoku, možemo samo da zamislimo kako je Mikanovim roditeljima - kažu komšije za Kurir.

Mikan je, kažu najbliži prijatelji, bio dobar i vredan momak.

- Živeo je s roditeljima, uvek je bio vedar i nasmejan. Celo selo žali za njim. Roditelji su mu jako teško ovo podneli, ne znam kako će da nastave dalje - kroz suze govori komšinica za Kurir.

Mikan se nije ženio i nema dece.

Mikan Panić
foto: Printscreen/Facebook

Podsetimo, Mikan P. i B. U. (68) iz Šapca poginuli su juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada se automobil "reno" prilikom preticanja autobusa direktno sudario sa "sitroenom" gde su povređena tri putnika.

- Sumnja se da je do nesreće došlo usled nepažnje vozača "renoa" koji je na tom delu puta počeo da pretiče autobus koji je bio ispred njega. U tom manevru očigledno nije uspeo dobro da proceni da li može bezbedno da pretekne autobus u kom su bili putnici - kaže izvor iz istrage i dodaje:

- Sve se dogodilo u sekundi i došlo je do stravičnog direktnog sudara. Od siline udarca automobili su se zapalili.

Kako dalje dodaje naš izvor, povređeni su potom transportovani u lokalnu šabačku bolnicu.

- Delovi automobila počeli su da lete svuda po kolovozu, a potom su sevnule varnice i došlo je do velikog požara. Autobus je tom prilikom takođe, zahvaćen požarom, ali pričinjena mu je samo materijalna šteta - navodi izvor i dodaje:

- Ubrzo je požar lokalizovan, a vatrogasci su morali da izvlače putnike iz smskanih i ugljenisanih vozila. Ekipa Hitne pomoći samo je mogla da konstatuje smrt dvojice vozača "renoa" i "sitroena", dok je suvozač "sitroena" B. U. (45) tom prilikom zadobio teške telesne povrede, dok su N. U. (63) i M. N. (35) prošli sa lakšim telesnim povredama.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove stravične saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom.

Bonus video:

03:29

CRNE TAČKE GLAVNI UZROK SAOBRAĆAJNIH NESREĆA U SRBIJI?! Stručnjak za saobraćaj: Postoji način da se one lako utvrde i otklone

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track