ISPLIVALA NOVA FOTOGRAFIJA BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Evo kako poziraju vođe zloglasnog klana! Belivuk pustio bradu, oko njih TELEFONI
Foto: Libertaspress/Sky aplikacija, MUP

skaj aplikacija

ISPLIVALA NOVA FOTOGRAFIJA BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Evo kako poziraju vođe zloglasnog klana! Belivuk pustio bradu, oko njih TELEFONI

Crna Hronika -

Crnogorski portal Libertas press objavio je novu fotografiju Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koja je, navodno, skinuta sa tajne Skaj aplikacije preko koje su, kako se sumnja, komunicirali sa svojim saradnicima.

Na pomenutoj fotografiji može se videti kako Belivuk i Miljković u zagrljaju sede na kauču dok nasmejani i sa podgnuta tri prsta poziraju. Belivuk je u opuštenoj odevnoj kombinaciji - šorcu i majici na kratke rukave, dok je njegov saradnik Miljković skockan uz polo majicu i teksas bermude, a preko grudi ima pederušu jednog poznatog brenda. Može se videti i da oni imaju tri telefona kod sebe, a crnogorski portal je naveo da je to fotografija koja je skinuta sa tajne Skaj aplikacije.

belivuk i miljković
belivuk i miljković foto: Libertaspress/Sky aplikacija

Podsetimo, Belivuku, Miljkoviću i njihovoj kriminalnoj grupi sudi se u Specijalnom sudu u Beogradu zbog sedam brutalnih likvidacija, takođe protiv njih vodi se postupak i u Crnoj Gori zbog ubistva članova supraničkog klana.

Ova fotografija objavljena je u tekstu koji se odnosi na nove detalje vezano za obijeni depo Višeg suda u Podgorici, gde je kriminalna grupa ukrala 19 komada oružja i nekoliko mobilnih telefona. Dosadašnjom istragom utvrđeno je da pored tih ukradenih dokaza nedostaje i manja količina droge koja je zaplenjena u jednoj od akcija.

Kako navodi crnogorski Libertas press, ova informacija dobijena je, kako navode, dosadašnjim popisom depoa Višeg suda u Podgorici.

- Popis je u toku. To je sve što možemo reći za sada - kazali su danas crnogorskom portalu Libertasu u Višem sudu u Podgorici, koji je i ranije, u više navrata, odbio da odgovori na pitanja u vezi sa popisom dokaznog materijala u depou.

sumnja se da su kavčani naručili da se obije depo višeg suda u podgorici
sumnja se da su kavčani naručili da se obije depo višeg suda u podgoricifoto: Rade Koprivica/Vlada Crne Gore

U međuvremenu, advokat Damir Lekić rekao je, 12. oktobra, na glavnom pretresu u Višem sudu u Podgorici, da raspolaže informacijom da su ukradena dva pištolja iz spisa predmeta protiv optuženih za planiranje ubistava Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u januaru 2021. godine kada su došli na babine kod radoja Zvicera, odbeglog vođe kavačakog klana.

Na tom ročištu sudija Nada Rabrenović, koja je predsedavala većem, najavila je da takve pretrese mora proveriti, pa je tako na zakazanom ročištu 15. decembra navela da ta informacija nije tačna.

osumnjičeni jovanović, erić, marković i njegov stric marković
osumnjičeni jovanović, erić, marković i njegov stric markovićfoto: Printscreen/Youtube, Rade Koprivica/Vlada Crne Gore

- Ni nakon tri meseca ne zna motiv, kao ni nalogodavac obijanja deopa podgoričkog suda - navodi Libertas. Motive i nalogodavce, prema nezvaničnim informacijama Libertasa, podgoričko tužilaštvo nije uspelo da otkrije ni od petoro, do sada, uhapšenih zbog sumnje da su povezani sa obijanjem depoa - Predraga Mirotića, Katarine Baćović, Marijana Vuljaja, Nikole Milačića i Ivice Piperovića.

Za direktne izvršioce ovog krivičnog dela označeni su državljani Srbije, Vladimir Erić iz Loznice koji je 13. oktobra uhapšen na aerodromu u Švedskoj, kada je pokušao da se ukrca na let za Beograd. Za Veljkom Markovićem i njegovim stricem Milanom Markovićem i Dejanom Jovanovićem raspisana je međunarodna Interpolova poternica.

(Kurir.rs - Libertas press)

Bonus video:

01:39

BELIVUK I MILJKOVIĆ ĆE U OVOJ OPTUŽNICI MALO ZAMENITI MESTA Reporter Kurira o sudskom istražnom procesu: Braniće se sa SLOBODE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track