OVO JE TRUDNICA VANESA KOJU JE UBIO BUJAR (41) S KOSOVA: Izbo je 7 puta, dečko zatekao HOROR! Ucenjivao je EKSPLICITNIM SNIMCIMA?
Foto: Facebook

jezivo

OVO JE TRUDNICA VANESA KOJU JE UBIO BUJAR (41) S KOSOVA: Izbo je 7 puta, dečko zatekao HOROR! Ucenjivao je EKSPLICITNIM SNIMCIMA?

Crna Hronika -

Vanesa Balan (27), trudnica iz Italije, ubijena je brutalno ispred ulaznih vrata u svoj dom, a zbog zločina je uhapšen B. F. (41), muškarac sa Kosova i Metohije.

Vanesa je bila u trećem mesecu trudnoće kada ju je osumnjičeni udario nekoliko puta u lice i izbo najmanje sedam puta ispred ulaza u njenu kuću u blizini Treviza.

Telo trudnice pronašao je njen partner kada se vratio sa posla i odmah alarmirao policiju. On je bio u stanju šoka, ali je uspeo da policiji pruži korisne informacije.

Odmah je pokrenuta potraga za osumnjičenim, koji je uhapšen u utorak uveče.

Prema rečima partnera žrtve, osumnjičeni je bio mušterija supermarketa Eurospin, u kojem je Vanesa Balan do pre izvesnog vremena radila - pre odlaska na trudničko, jer je čekala svoje drugo dete.

On je, prema pisanju medija, često pratio Vanesu, dolazio na njeno radno mesto i maltretirao je, a Vanesa ga je prijavila za uhođenje u oktobru.

Osumnjičeni nije hteo da odgovara na pitanja istražitelja i odveden je u zatvor, a policija pokušava da otkrije motiv ubistva.

Vanesa Balan
foto: Facebook

Bila u emotivnoj vezi sa ubicom?

Kako prenosi italijanski portal Corriere del Veneto, ubica je navodno radio kao dostavljač za supermarket u kom je ona radila. U jednom trenutku navodno je uplovila sa njim u avanturu, ali pre godinu dana odlučila je da raskine s njim, prenosi Corriete.

Kako dalje navodi portal, on nije hteo da prihvati da Vanesa više ne želi da bude sa njim i tada je počelo uhođenje.

Navodno joj je pretio da će je ubiti ako mu se ne vrati, te ju je i ucenjivao njenim navodnim eksplicitnim snimcima i govorio da će "pokazati njenom suprugu snimke koje su zajedno napravili".

S obzirom da je ona, kako navodi portal, bila u dugogodišnjoj vezi sa svojim partnerom Nikolom kog je upoznala u tinejdžerskim danima, navodno je strahovala da će jedna avantura sve to da uništi.

Kurir.rs/Telegraf/Preneo: M. N.

Bonus video:

00:32

UPUCAO SE TROSTRUKI UBICA IZ GRADAČCA: Ženi ispalio metak u čelo u uživo prenosu na Instagramu! Ubio se pred policijom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track