KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV VOZAČA BMW-A: Udario ženu (67) na pešačkom na Novom Beogradu i odbacio je, pala na auto JAVNOG TUŽIOCA
Ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić

TEŠKO POVREĐENA

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV VOZAČA BMW-A: Udario ženu (67) na pešačkom na Novom Beogradu i odbacio je, pala na auto JAVNOG TUŽIOCA

Crna Hronika -

Saobraćajna nesreća dogodila se juče u Vojvođanskoj ulici na Novom Beogradu oko 19 sati, kada je vozač automobila marke "BMW" udario D. V. (67) na pešačkom prelazu, dok je pokušavala da pređe ulicu na obeleženom pešačkom prelazu.

Vozač BMW-a udario je ženu pešaka koju je usled siline udara odbacio na bočnu stranu automobila marke "dačija daster", koji je bio u suprotnom smeru.

On je stajao pred pešačkim prelazom i čekao da pešak pređe ulicu, a za volanom "dačije daster" bio je viši javni tužilac Siniša Zorić.

Protiv vozača BMW-a je po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u redovnom postupku.

Teško povređena

Žena je zadržana na odeljenju šok A u Urgentnom centru.

U Vojvođanskoj ulici na Novom Beogradu juče oko 19 sati u saobraćajnoj nesreći teško je povređena D. V. (67), dok je pokušavala da pređe ulicu na obeleženom pešačkom prelazu.

Prema prvim informacijama sa mesta nesreće, "BMW" je udario u ženu, koja se od siline udarca odbila i udarila u "dačiju daster".

Kako Kurir saznaje, za volanom "dačije" bio je viši javni tužilac Siniša Zorić. Inače, tužilac Zorić javnosti je postao poznat jer je vodio slučaj "kantrimen".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja