OGLASILO SE TUŽILAŠTVO O HAPŠENJU STUDENTA SA FILOZOFSKOG FAKULTETA: Provereno da li njegovi članovi porodice poseduju oružje!
Foto: Stevan Jokić

prvo osnovno javno tužilaštvo

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO O HAPŠENJU STUDENTA SA FILOZOFSKOG FAKULTETA: Provereno da li njegovi članovi porodice poseduju oružje!

Crna Hronika -

Po nalogu dezurnog tuzioca Prvog osnovnog javnog tuzilastva u Beogradu u saradnji sa PS Stari grad juče je uhapšen osumnjičeni U.D. (19) zbog sumnje da je izvršio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti na štetu više lica.

Naime, iz prijave Filozofskog fakulteta proizilazi da je U.D. student fakulteta upućivao pretnje studentima i profesorima, i da već duži vrememski period imaju probleme sa njim i njegovim ponašanjem.

filozofski fakultet
foto: Shutterstock

Tužilaštvo je nakon saznanja o navedenim pretnjama na fakultetu, odmah naložilo nadležnoj policijskoj upravi da se proveri da li osumnjičeni i njegovi članovi porodice poseduju oružje u legalnom posedu, što je proverama kroz sistem utvrđeno da ne poseduju.

- Nakon toga je izvršen pretres kuce u kojoj stanuje osumnjičeni, kojom prilikom je pronađeno više predmeta sa nacistickim simbolima i uverenjima - navodi se u saopštenju ovog tužilaštva.

Tužilstvo je naložilo da se od osumnjičenog oduzmu predmeti koji mogu biti dokaz u predmetnom postupku i da se izvrše neophodna veštačenja oduzetih uređaja.

U roku od 48 časova osumnjičeni će izneti odbranu pred tužiocem, nakon čega će o daljem toku postupka javnost biti obaveštena.

Bonus video:

00:13

PIJAN NOGOM RAZVALIO VRATA, TUKAO ŽENU U GLAVU I ČUPAO JE: Tužilaštvo traži zatvor za nasilnika iz Zemuna!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track