NAJNOVIJI DETALJI NAPADA NA DOKTORA U KBC ZVEZDARA: Došao u bolnicu sa povređenim rukam, zahtevao hitan prijem, pa nastao haos
Foto: Zorana Jevtić

SAZNAJEMO

NAJNOVIJI DETALJI NAPADA NA DOKTORA U KBC ZVEZDARA: Došao u bolnicu sa povređenim rukam, zahtevao hitan prijem, pa nastao haos

Crna Hronika -

U KBC Zvezdara u Begradu u noći između srede i četvrtak na odeljenju za hitan prijem, napadnut je doktor Ž.V. (64) koji je tada zadobio teške povrede glave. Za ovaj napad osumnjičena su dva mladića od 28 i 27 godina i žena (36), a kako saznajemo pre napada došlo je do verbalne rasprave među učesnicima.

- KBC Zvezdara bila je dežurna ustanova te večeri, a jedan od mladića došao je na hitan prijem sa povredama ruku - kaže izvor Kurira iz istrage.

Prema njegovim rečima reakcija lekara izazvala je prvo verbalnu raspravu, a zatim i fizički obračun.

- Povređeni mladić zahtevao je hitam prijem, na šta mu je rečeno da sačeka i tada je došlo do napada. Svakako, policija ispituje sve okolnosti ovog događaja i kako je tačno došlo to napada na lekara i šta je izazvalo reakciju napadača - kaže naš izvor.

Ž.V. je, da podsetimo, ortoped u ovog zdravstvonoj ustanovi i još mu je malo vremena ostalo pred penziju.

On je, kao posledica napada, zadobio teške telesne povrede glave, ali je stabilno i oporavlja se.

Prvom osnovnom javnom tužilaštvu biće podneta krivična prijava od strane policije protiv identifikovanih izvršilaca, a zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje i krivičnog dela teška telesna povreda.

- Od strane tužilastva naloženo je nadležnoj policijskoj upravi da pre dostavljanja prijave preduzmu sve neophodne mere u cilju utvrđivanja celokupnog događaja i da prikupe sve materijalne dokaze - saopštilo je ovo tužilaštvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja