PREUZEO SAM TELO SINA, MISLIM DA UBICA IPAK POSTOJI Otac kaže da prvo mora da sahrani Ivicu, a onda će pročitati obdukcioni nalaz
Foto: RINA

TUGA

PREUZEO SAM TELO SINA, MISLIM DA UBICA IPAK POSTOJI Otac kaže da prvo mora da sahrani Ivicu, a onda će pročitati obdukcioni nalaz

Crna Hronika -

Ivica Golubović (39) iz Prijepolja nestao je 3. decembra, a njegovo telo pronađeno je 29. decembra. Obdukcijom je utvrđeno da na telu nije bilo drugih povreda i da je uzrok smrti utapanje, a njegov otac Milojica za Kurir kaže da je preuzeo telo sina i da sumnja da ipak postoji ubaca, kako kaže, psihički ili fizički.

- Obdukcija je obavljena juče, ja sm preuzeo telo i sada samo želim da ga sahranim. Nisam imao snage da pročitam izveštaj obdukcije, ali uveren sam da ubica postoji, psihički ili fizički -kaže nam Milojica.

Ivica Golubović
Ivica Golubovićfoto: RINA/Privatna arhiva

Obdukcija je, da podsetimo, pokazala da je uzrok smrti utapanje. Pokojni je zatečen u Limu sa krpom u ustima, zavezanim rukama tegom prikačenim za telo. Na njegovom telu nije bilo povreda ni tragova nasilja.

- To nas navodi na sumnju da je sve to sam uradio da bi se utopio i da je reč o samoubistvu – saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Ivica Golubović je nestao 3. decembra i za njim su tragali vatrogasci, policija, porodica i prijatelji. Otac je svakodnevno pretraživao obale Lima. Posle 26 dana telo Ivice je pronađeno na obali Lima.

- Bavio se kriptovalutama, ali u kojoj meri još ne znamo – kažu u istrazi.

Ivica, inače, sa sobom nije imao ni dokumenta i tog dana se nije pojavio na poslu.

Njegov otac kaže da će posle sahrane pogledati obdukcioni nalaz i da će se onda baviti time.

- Sada moram da ga sahranim. Trenutno mi je samo to bitno, a posle ćemo videti šta i kako dalje - dodao je za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track